måndag 17 oktober 2011

Medans det renoveras i sovrummt leker vi utomhus

Idag har jag städat skiten ur den här lägenhetn. Hahaha. Där fick jag till det;)
Renoveringen av sovrummet har kommit igång och målaren var här idag och vi gick igenom vad som skall göras, och så hann han påbörja lite spackling. Under tiden sovrummet fick sina väggar spacklade var Hiro och jag ut för att möra upp Mathlida och hennes hund Chippen. Vi gick på promenad och och så fick busfräna springa och jaga varandra en stund.

5 kommentarer:

  1. En fråga: Anlitar du en målare i Västerås? Är det någon du kan rekommendera? Funderar på att måla om mina tak och skulle behöva lite proffshjälp nämligen.. :)

    SvaraRadera
  2. Hej Caroline. Ja, jag anlitar någon. Kan ej rekommendera än då han än så länga bara varit här i ca tre timmar. Men om du hör av dig på torsdag eller fredag igen kanske så har jag mera att gå på=)

    SvaraRadera
  3. sv: aah jätte bra! tack =)

    SvaraRadera
  4. Haha! Ok, jag återkommer =)

    SvaraRadera
  5. Caroline. Nu är det klart! Tog 3 dagar att grovspackla, måla taket, måla lister och tapetsera. Förtsa dagen 2 timar, igår 2-3 och idag först 2 timmar sen 3 kanske. Så det var inga 8timmars dagar med andra ord. Dock så glömde jag vad firman hette. De hade i alla fall ingen hemsida utan mna får ringa. Kostar 500 kr i timmen. Att måla tak tar typ 15 minuter. Fast sen kanske du vill att dem ska spackla, tejpa noga för att inte spilla på taper osv så det får man diskutera med dem.

    SvaraRadera