torsdag 6 oktober 2011

Här är våran barnvagn

För någon dag sedan la jag upp en bild på mig själv, där jag håller i kvittot på våran barnvagnsbeställning. Har fått en fråga nu vad det blev för vagn. Det blev Emmaljunga Nitro city.
Vi åkte runt och provade många barnvagnar men denna fastnade vi för. Kan säga att vissa med svängbara hjul går inte att köra. Den här vagnen kör jag lätt med en hand.
Jag ville inte ha en hårdlift som barnet skall ligga i. Detta innebär att an lägger ner sittdelen och sänker ner en liggdel. Jag ville ha en separat liggdel som jag sedan byter ut mot sittdelen när bebisen inte vill ligga ned längre.
Från Emmaljungas hemsida:
NitroCity är en slank och tuff storstadsvagn som har blivit otroligt populär bland många föräldrar. Enkel, lätt (11,3 kg med City Korg) och praktisk i bussar och tunnelbanor. Extra smal (bara 57 cm) och mycket smidig med svängbara framhjul, som snabbt vänder vagnen på plats, tar dig lätt fram även i trånga passager eller genom smala dörrar.

5 kommentarer:

  1. Riktigt snygg vagn!! :) smart att Emmahjunga har gjort en vagn med svängbara hjul och även en bilbarnstol. :) skit snyggt iallafall!

    SvaraRadera
  2. Dessutom går det att sätta på stora hjul framtill vintertid. Det är ju toppen tycker jag. De kostade bara 600 kr som tillbehör. :)

    SvaraRadera
  3. det är jättebra med svängbara hjul..hade jag med Nicole.. läste här ovanför att man kunde köpa till stora hjul.. det kunde man INTE till min vagn..så min vagn gick inte att köra med på vintern alls så jag köpte då en begagnad hederlig brio.. hehe.. du är så fin med din mage och att du lägger så mkt tid på ditt utseende.. en annan hade varken råd me snygga kläder.. eller orken att piffa till sig.. men man blir glad över dem som är som du..lycka till med allt..kram sissi

    SvaraRadera
  4. Så fint du skriver Sissi=) Ang hjulen så bor vi centralt och det är ofta plogat. Går nog att köra. Man kan ju låsa hjulen. Vissa säger att det är svårt på vintern, andra säger inte. Jag tror allt kommer gå bra.

    Mycket tid på mitt utseende vet jag inte. hahaha. Jag är bara som förut. behöver ju inte sluta göra mig fin bara för att jag är gravid. Orken finns. Tycker det är så roligt med sminkningar och hår. Nya kläder var ett måste då jag inte kunde ha så mycket annat ur min garderob. Sedan har jag en snäll mor som lånar ut kläder till mig så nu har jag en del att välja mellan=)

    Tack för allt. Kramar

    SvaraRadera
  5. Vi är i funderingar på en nitro city och såg att ni har en sån. Nu när ni använt den ett tag, är ni nöjda med vagnen? Och hur har den fungerar i snön? Skulle behöva lite tips från en som har och använder en, inte bara från butikspersonal! :)

    SvaraRadera