torsdag 13 oktober 2011

Att lämna någon ledsen ensam...

Det gör så ont i mig att lämna Hiro själv hemma när vi inte gjort något speciellt roligt under dagen så som utflykt, busat eller träffat en hundkompis. Om han bara varit hemma och gått ut och kissat och sen så ska jag lämna honom själv, då gör det så ont i mig. Va deprimerande dag, tänker jag.


Igår var en sån dag. Jag kunde inte ta med honom för jag och Gabriel skulle ner på stan för att äta mat med vänner, sen efter det skulle vi till ica maxi för att handla. Det var ju bara saker där man inte kan ta med en hund.

Det händer inte allt för ofta det här, men när det väl händer är jag så jävla blödig. När han tror att han ska få följa med och hoppar och är så glad, tills det går upp för honom att han ska bli lämnad ensam i en tråkig lägenhet. Han visar med hela kroppen hur ledsen han blir och det är då mitt hjärta gör ont.

7 kommentarer:

  1. Jag förstår dig, va jobbigt :(

    SvaraRadera
  2. Förstår dig helt. Om du vill ha lekdag nån dag så har jag en liten Jack Russell som jag delar med min moster. Och dom bor i hus så hundarna kan springa på tomten. Bor vid korsängsskolan.

    SvaraRadera
  3. Kan också lägga till att redan från lördag och en vecka fram är jag hundvakt åt en lite mindre och betydligt lugnare torkshireterrier om han hellre vill leka med en sån. :)

    SvaraRadera
  4. Caroline: Ditt nan är blått men går jag in på det kommer jag ej till någon blogg eller annan sida. De kanske kan träffas, hiro och nån av hundarna. jag kan ju inte säga om de kommer att gå ihop men man kan ju alltid testa=)

    SvaraRadera
  5. Nej jag har varken blogg eller hemsida. Det blir tydligen så när man kommenterar med Google-konto. Ja testa är alltid bra. Antingen går det inte eller så har båda en ny kompis. :) Kan se om jag hittar dig på facebook och skicka ett meddelande där istället?

    SvaraRadera
  6. Förstår precis hur du känner! Så känner jag också, just nu är jag på jobbet och det finns en viss liten pomeranian som "buffar" mig på benen i tid och otid fast jag nyss var ut med honom... När vi kommer hem ska vi gå en låååång promenad!
    PS! Verkade som du trodde jag skrev båda inläggen på Hiros födelsedag, men jag bara skrev grattis mailet.
    /Lena

    SvaraRadera
  7. Jag älskar dina inredningstips! Man får så mycket inspo av dom. En fråga bara vad använder du för färg när du målar om dina möbler och så?

    Nu ligger din blogg på min favoritlista :) hehe.

    SvaraRadera