torsdag 6 oktober 2011

Shoppat nya kläder i romantisk stil

Jag gick förbi Lindex och såg kläderna. De ropade mitt namn.- Marlene, Marlene. Kläderna var sydda enbart för mig. Jag svävade in i butiken och galgarna svävade in i min hand medans jag skred mot kassan.

Jag köpte i storlek S för att även kunna ha efter att barnet ploppat ut. Linnet är i töjbart material så det sitter assnyggt på mig, (med andra ord, magen får plats). Koftan hade jag tur med. Fanns en medium kvar men den hängde i ryggen. Frågade i kassan och hon hade precis fått in en i S. Den satt ju skitfint. Gud va snygg jag var i den. (Enligt mig själv)

Cardigan, SEK 499
Romantisk, stickad cardigan i öppen modell med fastsydda knytband i midjan. Ribbstickning och brodyr längs med öppning fram. Kontrastfärgad volangkant och spets nertill.

Tunika, SEK 199

Ärmlös tunika med dubbel volangkant nertill. Mjukt bomullsmaterial med lätt melerad struktur.

6 kommentarer:

  1. Gud vad avis jag är! Gått och klämt och nästan köpt koftan för många gånger.. Den skall bli min någon dag :) så otroligt fin! :)

    SvaraRadera
  2. Gud vad avis jag är! Gått och klämt och nästan köpt koftan för många gånger.. Den skall bli min någon dag :) så otroligt fin! :)

    SvaraRadera
  3. cardigan var verkligen hur fin som helst den måste jag nog gå och spana in.

    SvaraRadera
  4. Jag jobbar på Lindex, koftan sålde slut på två dagar hos oss :)

    SvaraRadera
  5. Anonym ang koftan från Lindex. Vilken Lindex? Här i Västerås eller? Vilken tur jag hade som såg den i tid och fick sista small. Är så glad över den=) Både Lindex och Kapphal har fått in så mycket fina kläder.

    SvaraRadera