måndag 24 oktober 2011

Så här blev det med stegen i sovrummet

Så här blev det när jag ställde in den nya stegen i sovrummet.
Jag tycker den passar in väldigt bra. Lite senare kan man ha barnbölcker ståendes längst ner. Då kan lill-killen (som inte är född än) ta en bok och säga "mamma läs"

5 kommentarer:

  1. Hej Marlene skulle inte du vilja skriva ett inlägg om din hund , förklara lite om rasen mm jag blev så förälskad när jag hittade din blogg för länge sen och såg eran skatt nu vill jag själv köpa en . och har läst mycket på flera sidor men skulle vara kul höra från en som äger rasen så därför jag frågar dej puss och kram

    SvaraRadera
  2. Josephine. Ja det kan jag göra. Men förklara rasen står nog på nätet. Hiro är ju Hiro så jag kan skriva om just hans personlighet.
    Kan ta detta som en uppgift att göra imorgon=) Så har du några speciella frågor så skriv dem så skall jag svara på alla. Kram!

    SvaraRadera
  3. Vad fint det blev med stegen!
    Kollade på den idag men kom på att vi inte har någonstans att ställa den här hemma i lägenheten. Kom även på att jag har ett gäng med gamla stegar ute i stugan som jag kan greja med.
    Bara att tvätta av och ställa in :)

    SvaraRadera
  4. Jag vet att jag skriver rätt kryptiskt. Inlägget kommer direkt från min vardag just nu och det är inte riktigt meningen att blottlägga allt. Du vet ju hur det är.

    Tack för kommentaren på bilden! :D Pusspuss

    SvaraRadera