söndag 2 januari 2011

Vaniljparfymen är snart min

Har ett tag velat fram och tillbaka om jag ska köpa en parfym från MakeUpStore eller inte. Har ingen parfym därifrån. Dem har en med vaniljdoft och jag har nu bestämt mig för att köpa den då jag är ett stort fan av allt som doftar vanilj.
Jag ska ju åka utomlands snart så först tänkte jag vänta med att köpa parfymen tills jag kom till Arlanda. De har MakeUpStore där, fast allt är ca 25% billigare än i butikerna.
Nu såg jag att de hade erbjudande här i stan på MakeUpStore så man fick en showergel på köpet vid köp av just den parfymen jag ville ha. Tror att jag ska ner på stan imorgon och se om erbjudandet finns kvar. Om inte så väntar jag till Arlandabesöket=)
Ska göra en lista på saker jag ska shoppa där på Arlanda.
.
Vad tycker ni om vaniljparfymer? Är det för sött eller älskar ni doften? Vaniljparfym är en parfym som är antingen eller. Antingen gillar man den eller inte. I Love It!

5 kommentarer:

  1. Jag köpte duschcremen och parfymen som du visar på bilden. Köpte det från Nelly.
    Kostade 198 kronor för hela kittet.
    Asbilligt!

    SvaraRadera
  2. Gott Nytt År Själv sweetie!

    Jag jobbar ju främst som fotograf, glitter jobbade jag på mycket i somras. Jag är fortfarande anställd där men jag har inte jobbat där på väldigt länge!

    Grymt att du har införskaffat hårprodukterna ;) det är faktiskt inte dåliga saker inte...

    Vad händer för dig då ? KRAM!!

    SvaraRadera
  3. Sv: Åh vad synd att nelly inte hade kvar kittet. Jag köpte nog det sista. Beställde utan att ens ha luktat på den *haha* Kan ju inte lukta illa, tänkte jag.

    SvaraRadera
  4. Den är köpt!!! IDAG!!! Mer om det senare. Ville bara säga att jag är glad=) Längat så länge....

    SvaraRadera
  5. Åh vad roligt! Jag har på mig den nu, duschade och det blev premiär för parfymen.

    SvaraRadera