torsdag 13 januari 2011

Dagens look & outfit, och ett marsvin som heter Snäckan

Haft fullt upp hela dagen. Träffade upp min bästa vännina och hon, jag, och hennes lilla son gick på stan. Jag hade Hiro på magen i magväskan, och körde barnvagnen framför mig. Undra varför alla tittade och log?? Måste vara mina blåa ögon?
Sen mötte vi upp min lillasyster. Efter stan gick jag hem, vände i dörren och så åkte jag och in kille Gabriel för att titta på våra vänners nyfödda flicka. Medans Gabbe åkte och tränade fotboll stannade jag kvar och försökte hjälpa till i hemmet. Dukade av, diskade, torkade. Sen gjorde jag rent barnens marsvinsbur, duschade marsvinet, fönade marsvinet och klippte marsvinet. Snäckan, som marsvinte heter, blev jättefin.
Min vän undrade om jag ville ta med Snäckan hem, för hon var övertygad om att Snäckan skulle få det så mycket bättre hemma hos mig. (Hon vet ju hur Hiro har det). Jag skrattade och sa:
- Linda, du frågar alltid om jag vill ha barnens djur. Hade jag tagit emot dem alla hade jag haft, först och främst Hiro så klart, sen marsvinet Pärlan, en kanin, tre fiskar, två urgulliga grodor, en hund och nu ett marsvin till. Du vet att jag gärna tar hand om djuren men Gabriel är så sträng och säger nej.
.
Jag älskar djur och ger dom alla kärlek. Ett marsvin hade inte fått bo i en liten bur här hemma. Nej, den skulle få gå fritt och ligga i soffan och gosa med Hiro. Så ni förstår varför inte min kille vill att jag tar emot alla djur som folk försöker ge till mig.

3 kommentarer:

  1. gud vad fin själv du har! önskar att det fanns fler människor som dig :)

    SvaraRadera
  2. Jag försöker vara en god medmänniska. Måste man komma långt på??

    SvaraRadera