onsdag 12 januari 2011

Shopping


Idag gick jag och Louise en promenad ner på stan med våra vovvar. Louise bar sin hund på stan så hon fick jätteont i armarna. Själv har jag ju en bärsele på magen för Hiro som fungerar super. Han trivs och har så mysigt i väskan, medans jag har armarna fria till annat.
Jag skulle köpa ett par mjukisbyxor på NewYorker som jag har velat haft sen i julas. Har ju inte mått så bra så¨det har inte blivit av tidigare.
Snacka om tur då det fanns ETT PAR KVAR. Var storlek small, men byxorna var töjbara så dem gick på. Dem är bara för snygga!!! Sen övertalade Louise mig att köpa en jacka till byxorna så det blev en hel outfit. Hon tyckte att jackan bara för Marlene helt enkelt.

Här är nya mjukisbyxorna. De är skitfina på, och de är inte för tjocka i tyget. Jag vill att de ska funka på sommaren å.


Här är stans snyggaste jacka. Den är så skön så ni måste gå och köpa en likadan nu! BUMS! 200 kr. Den har luva och kan användas som sommarjacka. Eller ha på flyget. Jag köpte den faktiskt för det. Att ha på flyget. Den är så mjuk så man somnar så fort man tar på sig den. Jackan följer med till Gran Canaria om 3 veckor. Vi kommer ha så roligt ihop..jackan och jag. Shoppa på Arlanda, flygresa, sitta och dricka jäger på kvällarna. Riktig kanonresa vi kommer att få...jackan och jag=)
LOVE IT!! (Finns i lite andra färger men denna var mest jag)
Kan inte förklara hur mysig den är. Ni måste testa själva.
Första fina bilden på jackan och mig. Vi ska tillbringa kvällen tillsammans. Kanske natten. Vill inte ta av mig den.
.
Till Syster? Vill du ha en sån här i present? För kom inte och gnäll sen när de är slut. Kanske inte är din stil men jag tror du skulle vara kanonsnygg i en röd?
_____________UPPDATERING_____________________
Rebecca ville ha en fast i röd. Vi ska ha på oss dem samtidigt på Arlanda, samt på flyget. Måste köpa en åt henne redan imorgon. Hon ska få den i födelsedagspresent, men schyyy! Säg inget till henne.

6 kommentarer:

  1. Jag gillar din blogg starkt :D

    SvaraRadera
  2. Tack så mycket för tipset :D Kanske blir bra i min rygg tillslut :D

    SvaraRadera
  3. Mamma minns jackorna som bars på 80-talet av många och par hade likadana. Jg tyckte de va skitfula, sorry. Om jag inte minns fel så var det inga ungdomar som bar dessa utan äldre + 50.
    Någon annan somm minns!

    SvaraRadera
  4. Mamma säger: då får jag sitta någon annanstans på planet. Det måste ju gå bra för jag åker om ca 6 veckor o du om 3!!:-)

    SvaraRadera
  5. Om 6 veckor?? jaha, då åker vi inte samtidigt då. Synd, för jag tänkte köta en rosa till dig och en gul till Anette. Då reser vi i grupp så att det syns. Dock får INGEN ha på sig foppatofflor!

    SvaraRadera
  6. Fina kläder :) sy på knappen innan våren för det är så snyggt med päls på våren:D

    SvaraRadera