tisdag 18 januari 2011

Blir så arg. J_vla comviq kompis

Jag brukar alltid ladda på min mobil med comviq amigos, men skulle testa comviq kompis igår. Dem pengarna på mobilen är slut nu.

Jag ringde farmor i går, sen hem till en kund för jag skulle prata tider. Idag ringde en annan assistent till en gemensam kund vi har. Det hade kört ihop sig lite, så jag skulle hoppa in och jobba. Jag var ute med Hiro när hon ringde så jag ringde upp när jag kom hem. Ses började det pipa högt i min telefon= PENGARNA TOG SLUT! Seriöst. 24 timmar tog det. Ett dygn.

Jag har inga pengar, så jag kan inte ladda på mitt kontantkort. Jag är rätt så tjurig just nu=(
_______________UPPDATERING:_____________
Mamma väckte mig med ett sms imorse. Hon har satt in 200 kr på mitt konto så att jag kan ladda på min mobil.

3 kommentarer:

  1. hur träffades du och gabriel? hur länge har ni varit tillsammans nu?

    SvaraRadera
  2. Kör inte med kontantkort själv men då jag jobbar i butik och säljer dem har jag en aning koll på dem. Du skulle nog tagit poppis istället där kostar det lika mycket att ringa till alla abonnemang medan med kompis så blir det väldigt billigt att ringa till folk med Comviq men väldigt dyrt till andra abonnenter.

    SvaraRadera
  3. Anonym ang Gabriel och jag. Vi träffades 2005. Gabriel flyttade in i lägenheten bredvid min så det var svårt att inte träffas. Gabriel fick tycke för mig, men jag var väldigt osäker på killar pga tidigare förhållande. Gabriel hade alltid tjejer runt sig så jag backade lite. Hur som helst dejtade vi till och från. Sen hände lite saker som gjorde att jag inte ville träffa Gabriel mer. Gabriel insåg väl då hur han kände för mig, och jag kände väl likadant, på mitt håll. Han uppvaktade mig med middagar, blommor och presenter. han tog sig i kragen och jag försökte ändra på mina dåliga sidor och så försökte vi igen. Denna gång gick det bra. Båda kännde nog att "det här är på riktigt"
    Gabriels leende fick mig att smälta. Så fort han rörde mig så pirrade det i min mage.
    Vi dejtade länge och till slut så är man väl ihop. Det kommer med tiden lixom.
    2008 kännde vi varandra bra och älskade varandra, vi talade om att flytta ihop. Min dröm var att flytta till det hus vi bor i idag. Vi sökte och fick lägenhet efter 3 månader. Vi flyttade ihop och sen den dagen har allt bara gått framåt. Gabriel är min bästa vän och jag berättar allt för honom. Vi bråkar faktiskt väldigt sällan. Detta kan bero på att vi bråkat om allt som går att bråka om. Nu har vi vuxit in i varandra och jag kan verkligen inte tänka mig hur det skulle vara utan denna underbara människa. Vi är så sjukt lika på så många håll. Detta visst ingen i början men vi märkte det efter några år.

    En annan sak som är ett + är Gabriels familj. Jag känner mig avslappnad tillsammans med dem och jag känner mig verkligen som en i familjen.

    Så som jag känner nu så finns det inga som helst tvivel på att vi skulle gå skillda vägar. Jag är så glad att jag har en så fin, snygg, snäll, omtänksam och givmild kille som jag har.

    SvaraRadera