torsdag 27 januari 2011

Fotografering för Countyhouse

Imorgon (torsdag) skall jag fotas för min absolut favoritbutik countryhouse, som ligger på Nordanbygård här i Västerås. Så snart kommer ni att kunna se mitt ansikte på deras hemsida.
Blev lite panikbokat nu på kvällen så jag har packat en väska med accesoarer jag kan tänkas komma till användning. Så som sjalar med spets, silversmycken, högklackade skor med snörning och benvärmare. Ska sova till 10:00 imorgon, sen upp och sminka mig. Fotograferingen är kl 13:00. Hoppas det blir som jag tänkt mig.
Butiken är en shabby chic-butik med vitt vitt vitt. Jag skall fotograferas i ett klädesplagg om jag fattat det rätt. Jag ska vara en lantlig tjej. Sitter och yber-googlar på hur en lantlig tjej ser ut. Jag har ingen arning.Ska yber-googla vidare nu. Tar med kameran imorgon så jag kan ta lite backstagebilder. Puss på er.

2 kommentarer:

  1. Gu vilket roligt uppdrag, och det passa ju dig så bra eftersom det verkligen är du hela den där stilen =)
    Va in på sidan nyss, och alla bilder va verkligen super bra, gilla mest bilderna där du har på det där svarta och sitter på en steg eller lutade dig kanske du gjorde... såå grymt fina bilder!!

    Ha det gött *kram*

    ps hoppas du och din syster får en sjukt roligt födelsedagsfest =)

    SvaraRadera
  2. Hej. Måste bara skriva att dina modellbilder är superfina! Gud vad kul att få bli fotograferad sådär =))

    MVH Bea

    SvaraRadera