fredag 7 januari 2011

Dagens look och outfit

Idag har jag so sagt varit helst själv hemma sedan igår. Har jobbat och mått riktigt bra. Åkt och klippt klorna på Hiro och köpt nya bajspåsar. Fick även tråkigt så jag rev ut det som skulle rivas ut i köket. Hahaha. Jag är så grym. Helt själv... ja, pappa kanske kom över och gav en hjälpande hand;)
Bilder kommer snart.

6 kommentarer:

  1. Gud så vackra ögon du har. Finns nog inget vackrare än en blond tjej med stora bruna ögon. Själv har man brunt hår och gröna ögon - sånt är livet ;-) Kram

    SvaraRadera
  2. Man brukar säga att man är lik den hundrasen man köper..
    Och jag måste säga du är faktiskt lik din vovve *ler*

    Lika söta och fina bägge två med era bambiögon.. sååå fint!!
    Sådan matte sådan hund *ler*

    SvaraRadera
  3. sv: Ja det har ni faktiskt *ler*..

    Han är ju för söt Hiro, visst är det underbart med hundar(skulle inte kunna leva utan hund), har ju själv två busar och skulle gärna kunna tänka mig en tredje..
    Har du haft hund förut eller är han din första?

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Verkligen en roande blogg, blir alltid på bra humör. Har undrat länge vad du jobbar med? eller kanske lever du på bloggen? :) (vad vill du jobba med)
    Hälsningar
    Sofie

    SvaraRadera
  5. Sofie. Jag jobbar med människor som har det svårt eller inte klarar sig helt själva. Älskar mitt jobb så mycket så det kan du inte tro=) Individstöd heter det.

    va roligt att du gillar min sida=) Blir så glad så.

    SvaraRadera
  6. vart har du fått tag på de där mörka linserna? :o är dom säkra att använda? Man har ju hört att man blir blind om man har dem i för ofta osv :P

    SvaraRadera