tisdag 4 januari 2011

Anledningen till dålig uppdatering

Jag har jobbat idag och mått skitdåligt. Tagit 5 sprutor och sovit bara några timmar. Har ont i huvudet 24 timmar om dygnet. Det som är skönt är ju jag har mina sprutor mot min sjukdom. Jag kämpar varje dag och försöker vara den spralliga tjej som jag är, men just nu är det svårt.
.
Hur som helst har jag tagit tag i renoveringen av köket på egen hand. Har börjat tömma och lagt ut saker på blocket. Vitrinskåpet sålde jag för 100 kr (kostar 30 kr att lägga ut annonsen så jag tjänade 70 spänn). Det blev sålt på bara några minuter. Nu har jag lagt ut ett rullbord från ikea och hoppas på att någon ringer.
.
Imorgon kommer Hiros lilla kompis Dante hit för att leka. Längtar sjukt mycket!!! *host* Jag mena, Hiro längtar.


Jag idag. Ögonskuggor från... Orka. Ni vet att det är från MakeUpStore. Vad jag tjatar. Hahah


Fondationen är däremot ny. Den är från mitt andra favoritmärke: Clinique. Det står på den (för jag fattar inte vad den heter)


CLINIQUE


superbalanced makeup teint, équilibre parfait, 05 vanilla.


Den ser jättemörk ut men den är en gåva från han där uppe;) Det är som en kräm mot torr hud fast med färg i. jag använder den till vardags då jag inte vill ha för mycket smink... det där lät dumt.. Jag tar om det. jag använder den till vardags då jag inte vill ha för mycket fondation och puder i dagsljuset. Lät det bättre?? På krogen kan man ösa på men nu vill ja ha nåt som smälter in i hyn ochdet gör den här. Den är min nya kärlek och från och med nu är det nya favvo-fondation.

2 kommentarer:

  1. Om du säljer skåpet för 100 kr och det kostar 30 att lägga ut annonsen har du då inte tjänat 70 kr?

    SvaraRadera
  2. Jo det har jag. Men just nu är jag inte så bra på att tänka. Jag mår skitdåligt. Självklart har du rätt "S". Jag ändrar=)

    SvaraRadera