tisdag 4 januari 2011

Min sjukdom, Hortons huvudvärk, film

Det känns som om ingen förstår hur jag mår. Folk säger:- Åhh, har du lite huvudvärk. Oj då.

Nej, det är inte lite huvudvärk. Det är ett rent helvete. Jag är glad att jag hittade den här filmen på youtube. Jag vill att ni tittar på hela filmen så ni förstår hur jag har det. Detta lever jag med, sjukdomen är en del av mig. Jag hoppas verkligen att detta inlägg ger förståelse. Hur jag mår just nu, och varför jag är helt slut, och varför jag har huvudvärk 24 timar om dygnet.

Man ser verkligen hur ont det gör. Själv har jag fått atacker då jag legat och krampat, tappat medvetandet och trott att det här är slutet av mitt liv. Precis som på filmen. Vill kanppt titta för det är så hemsk men snälla ni, titta så att ni förstår. Snälla.

13 kommentarer:

  1. Magnesiumtillskott skall i vissa fall lindra/hjälpa!

    SvaraRadera
  2. Nappa på det Marlene, allt är värt att försöka/ma

    SvaraRadera
  3. Studier har visat att Hortons patienter ofta lider av magnesiumbrist. Vid extra tillskott av magnesium har attackerna avtagit i styrka för att helt försvinna och i ett antal fall har inte huvudvärksperioderna återkommit/Wikipedia

    SvaraRadera
  4. Fy fan vad hemskt. Lider verkligen med dig!
    Kunde knappt se på filmen, gjorde ont i mig med.
    Hoppas på fan att dom hittar nå bot på det.

    SvaraRadera
  5. Usch din stackare. :(
    Jag lider av migrän och har har väldiga besvär emellanåt, men detta verkar vara 7 resor värre så jag lider verkligen med dig.
    Jag hoppas innerligt att de kan hitta något snart som hjälper dig och alla andra som lider av detta fruktansvärda. :(

    SvaraRadera
  6. Emma. Tack för tipset. Uppskattas. Ska absolut prova det. Hur har du hört om detta? Alltså hur visste du att magnesium kan hjälpa? Kram och tack=)

    SvaraRadera
  7. Mamma: Köpte medicin idag för massa pengar så nu har jag frikort. Ska försöka få ut megnesium på recept för då blir det billigare än att betala receptfritt. Tror jag har 80% rebatt på mina uttag nu. har handlat för 3000 kr redan=( =( PANK!!!!

    SvaraRadera
  8. Hej
    Följt din blogg ett tag, gillar den skarpt!!

    Men ush fy kan knappt föreställa mig hur det är för dig.. Men bra att du hittat nåt som hjälper dig..
    Tänkte fråga lite om sjukdomen, hur kommer det sig att du fått den?.. liksom är den ärftlig eller liknande eller är det bara nåt som vem som helst kan få när som helst?..

    Ja jag vet hur det är att få höra ja men du har ju bara det så farligt kan det inte vara osv förstår inte varför folk inte kan tro på en när man säger att man har ont..
    Själv har nämligen en hemsk mensvärk varje månad, sån värk så man blir sängliggande =/ och jag får oxå ofta höra men herre gu lite mensvärk har väl ingen dött av!!..
    Näää nää men ta min värk så får du se då..
    Så förstår det med oförstående från andra..!!

    Men som sagt hoppas medicinen lindrar så du slipper ha så ont..
    Mvh Maria

    SvaraRadera
  9. Ja, våra karlar verkar det inte vara nå fel på ;)
    Synd att dom finns alldeles för få av, finna för många svin i världen.

    ja filmen var hemsk!
    Kan inte ens föreställa mig din värk.
    Jag ifrågasätter aldrig folks sjukdomar för jag har aldrig lidit av dom så jag kan heller inte yttra mig.
    Hoppas som sagt att dom hittar ett bestående bot.
    KRAM

    SvaraRadera
  10. Jag har haft Horton i 10 år ungefär. Förra året undkom jag anfallerna efter provat magnesium jag misstänker iaf det för det. Magnesium var något nytt jag provade och det kom inte några attacker och min period är sept - dec , dem infaller olika ibland under den perioden ibland sitter det i en månad i bland hela perioden.
    Nu 2011 har jag vart lat och inte tagit magnesium tillskott och nu i veckan börjar dem små verkarna komma som ju sedan utvecklar sej katastrofalt så nu har jag ivrigt slängt i mej magnesium så jag får se om det kommer hjälpa igen för mej.

    Tobias.Eriksson4@comhem.se

    SvaraRadera
  11. Hej jag heter Johan och har haft hortons i 25 år. Sen 2 år har jag varit helt utan attacker för att jag hittat botemedlet och helvetet är över. Dock inte provat magnesium. Vill du veta mer så kan jag ringa upp dej. I så fall maila mej till je66@passagen.se. Vänliga hälsningar

    SvaraRadera
  12. Min man har Hortons och han lider så hemskt mycket. Vad är det för botemedlet du pratar om Anonym?

    SvaraRadera
  13. Det är droger man kan köpa på nätet. Hade det varit lagligt hade vi inte suttit här och ätit isoptin, morfin, kortison och andats syrgas och tagit imigran i låret. Folk blir desperata då inga mediciner hjälper förutom imigran, fast det triggar ju typ igång fler attacker så Imigran är inte så bra. Så när människor inte får hjälp (Finns många som inte ens fått provat syrgas eller imirgn), så gör man väl vad som helst för att slippa smärtan från helvetet.

    SvaraRadera