söndag 23 januari 2011

Provar kläder inför födelseedagsfesten

Idag har jag försökt att prova ut nåt att ha på mig på min 25-årsdag. Blev nog inget av dessa outfits. Blir nog en blå t-shirt, svarta shorts och blåa skor.

10 kommentarer:

  1. Hej, Detta kanske är en personligt fråga men har du gjort en bröstförstoring? När man tittar på dina gamla kort och nutidskort så ser det verkligen så ut!

    Btw. Bloggen är jätte gullig och din hund ännumer gullig!

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Jonna. Om du tittar på de gamla korten så ser du även att jag är smal. Har gått upp 14 kilo på ett år. 14 kilo!!! Försöker just nu gå ner men det finns allt för mycket godsaker här i livet. Jag är rundare i ansiktet, magen framförallt, låren, halsen, bröst, rumpa. ja. allt.

    SvaraRadera
  3. Hej marlene! Jag tycker att du är super fin med fina kvinnliga former:) Du har rumpa och bröst!

    Själv är jag platt hela vägen ner. KUL?

    SvaraRadera
  4. Tusen tusen tack Amanda. Jag är en person som är nöjd med mig själv. jag får ingen vikthysteri. Jag är ändå 25 år och får acceptera att kroppen förändras. Men ska försöka att gå ner i alla fall till under 60 kilo. 58 kilo skulle vara en passande vikt för mig. Det är mitt mål.

    SvaraRadera
  5. Jag håller med dom andra! syns inte att du har gått upp 14kg. Ser det nu när jag tittar på bilderna och du har sagt det men skillnaden är minimal.

    SvaraRadera
  6. Jonna. Ingen tänker kanske på det. Men nu när jag sagt det kommer nog folk, precis som du gjorde. tänka på det. hahahha

    Tack för fina ord btw

    SvaraRadera