fredag 27 juni 2008

Tillbaka på skatten

Så här mycket pengar fick jag tillbaka på skatten detta år.


(Klicka på bilden för att den skall bli stor).
.
Ni som har pengar över på erat konto och kanske vill stödja mig med si så där 20 kr upp till 5000 kr, skriv eran mail i kommetarsfältet här nedan, så skickar jag ett mail till Dig med uppgifter till vilket konto Du kan sätta in pengarna på.
Jag väntar.
.
"Inga pengar, inga cider till Power Meet" =(
.
.

5 kommentarer:

  1. Haha... skulle gärna bjuda dig på en cider på power meet, kan du bara ge mig numret till ditt visa kort så går öveerförningen snabbare! Bara glömm inte ange även kontrollsiffrorna och giltighetstiden! ;)

    Vad gör du egentligen...pluggar du??

    SvaraRadera
  2. Skall du shoppa på mitt visakort! Tror du jag är dum. Ge mig din mail så får du min bank och insättningsnummer.

    Jag vill plugga men vet inte vad. har ej hittat nåt när det gäller ky-utbildningar, västerås som passar mig. och mdh verkar så svårt... Orka.
    har du tips om jobb så hör av dig!

    SvaraRadera
  3. Hey, girl, jag skämtade bara... men det förstod du väl!?!

    Hmm..vad är du intresserad av? Du har en så härlig stil, kanske skulle något i riktningen design passa dig!?

    Du värkar oxå öppen och modig - vad sägs om theater/underhållningsbranchen. Eller ännu bättre: journalist. Vad sägs? Att skriva artiklar är endast ett steg från att blogga, det skulle du göra suveränt bra, tror jag!

    Vilka språk pratar du? Språk kan man oxå lev på...

    SvaraRadera
  4. Jag prarar svenska och den engelska jag kan. Jag gör mig förstodd för jag har slutat att vara rädd för att göra bort mig.

    Vad du än kan fixa så lär jag mig snabbt. Börjar bli tråkigt att vara hemam nu. Vill göra nytta efter sommaren.
    Allt du tog upp låter roligt.=)
    Jag tycker nästan allt är kul.

    SvaraRadera
  5. Behåll din öppenhet (="Jag tycker nästan allt är kul"), den kommer att hjälpa dig mycket i att komma vidare i livet, inte endast när det gäller utbildning.

    Skönt att du vill jobba, jag mistänkte redan att du dock inte är såååååå lat som dina snigel-kompisar =)

    Jag kan tyvärr inte ge dig jobb själv, även om jag gärna ville och själv söker arbetskraft, men de måste kunna (och kunna intyga att de kan) hantera biologiska och kemiska material, dvs toxiska och explosiva grejer. Så klart om du gör en kemiutbildning kan du paxa ett jobb hos mig om fem år redan nu, men jag förstår att du är i behov av ett jobb och/eller en utbildningsplats typ nu. Jag ska ha ögonen o öronen öppna och lovar att om jag hör om något som skulle kunna passa dig kommer du att veta det direkt.

    Även om utbildningarna vid MDH verkar för första ögonblicket svåra, jag tror att det skulle absolut låna sig för dig att kämpa igenom en högskoleutbildning då den skulle öppna många dörrar inför dig i framtiden. Du verkar duktig, det ska man inte slösa bort. Är du så öppen som du skriver så ta helt enkelt någon utbildning som du tycker vore roligt. Journalist, design, TV, event management eller vad som helst... det är bättre att försöka, än att vara rädd för att göra fel eller för att inte orka och till slut inte göra något alls, därmed inte komma vidare och till slut sitta där med känslan att 'jag kunde ha kommit längre om..'. Tycker jag. Det är svårt att veta hur man ska göra sitt liv bäst, men att göra en högskoleutbildning är utan tvekan vettigt i dagens samhälle. Jag sade det samma för ett år sedan till min lillasyrra som är ca 2-3 år yngre än du... så ta detta bara som ett råd som du skulle få från din äldre bror om du hade en... ;)

    Ditt namn är inte det vanligaste i Sverige - har du ett kroatiskt påbrå? Pratar du kroatiska?

    SvaraRadera