onsdag 11 juni 2008

Man kan pressa löv, eller som i detta fall pressa spindlar

Städar lite här hemma. Ser ett kuvert på bordet.
"Vad fan är det på kuvertet"?
Jag tittar närmare.
"Va fan? Hur har det här gått till"?

Någonstans har kuvertet hamnat på en spindel och ovanpå något tungt. Där under har spindeln blivit mosad, pressad och torkad. Den har sjunkit in i pappret och blivit en del av kuvertet. Spindeln och kuvertet har blivit "ett" med andra ord. Har ni sett något liknande?


Klicka på bilden för att den skall bli större.
.
Apprå på detta tror jag att dettta är en spindelsommar. Ovanligt mycket spindlar innomhus och på balkong, loftgång. Öven min mamma har påpekat detta. Jag tycker det är okej med nyckelpige-sommar eller humle-sommar, men inte en sommar med ett överflöd av spindlar.
.
.

8 kommentarer:

  1. sv; va får du för uppfattning av mig då? hur tror du jag är? hehe.. hur vet alla att jag är 15år.. de är ju i ju försig. De är Freja på min bild och jag bor på södermalm.

    Jan tycker man ska läsa en blogg av nyfikenhet, därför har jag inte sdå mycket bilder på mig själv men jag får väl tra o lägga ut några när jag får tid. har dom helldre på msn och facebook och sådär.

    SvaraRadera
  2. sv; jo de är sant... ja såg inlägget och ja hatar spindlar.. yngre dagar du vet, snorungarna på dagis la ner spindlar i mina tröjor.. haha.. whatever.

    asså grejen är den att ja inte vill publisera to mucho om mig och min familj osv.. visst ja skriver ju om dom ochså, men bilder hamnar på fel ställe o skit. men visst.. ja får se till att ta lite fler bilder och lägga ut. :) bara för du ser ut som gud vackraste skapelse damen! :D

    SvaraRadera
  3. "bara för du ser ut som gud vackraste skapelse damen! :D" Nej, men tack.Håller inte med, men blir röd om kinderna och fnittrar för mig själv.

    Vilket dagis gick du på. Fy fan, va hade dom där ungarna för föräldrar. Så gör man inte. Skulle aldrig förlåta det där.
    Hade jag träffat på dom på korgen eller något och dom sagt "hej" skulle mina ögon bli till smala streck, sen hade jag sagt; "Minns du när vi gick på dagis och du la ner spindlar i mina tröjor? Jag minns det än idag och ungeför vid 10 års ålder började mina mardrömmar om det försvinna"
    Sen hade jag vänt på mina högklackade skor och gått.

    SvaraRadera
  4. aså tjejen! dagens bästa kometar! men elle hur.. men tror du man har mod och göra så? träffar 3 av dom små pissmyrorna varje dag i skolan men rör inte en fena för att engagera mig och ta upp de igen :) bör kasnke göra de nu innan sommarlovet :D

    SvaraRadera
  5. men jag är ju så jävla envis och tjurig och har alltid vågat. men när jag var 15 vet jag inte.
    Ta kort på pissmyrorna och lägg ut på din blogg och skriv vilka hemska männsikor dom är. Då kan alla läsa hur hemska saker dom gjorde. Man slänger inte spindlar i folks kläder!!!

    SvaraRadera
  6. hehe, ja. Vad händer, vet faktiskt själv inte riktigt. Det är lite sådär får se vad som händer just nu. Så utväntar tills jag vet mer innan jag skriver ut på bloggen=) kram

    SvaraRadera
  7. Ja men ja fick direkt fler 100 nya besökare, bara för man heter nåt med kenza sorgligt men sant.

    SvaraRadera