söndag 29 juni 2008

Hos Gabriels föräldrar

Igår var vi hos Gabriels föräldrar. Hans mammas kusin och kusinens man har kommit hit ifrån Mexico för att hälsa på. Dom pratar bara spanska så jag nickar och ler bara, när dom pratar med mig.
Just igår firade vi kusinens mans födelsedag. Han fyllde 70 år.
Hela den svenska släkten var där för att fira och äta mat. Alla fick små presenter ifrån Mexico. Jag fick lite mer eftersom jag är flickvännen. Jag fick en solfjäder, en rolig penna och en nessesär. Det är tanken som räknas.
Några som hade tomt fick hängmattor som Mario (han som fyllde år) hade gjord själv. Han hade knutit dom helt själv! Det tar tre hela dagar att göra en hängmatta. Jag belv så rörd när han gav bort dom. Och barnen fick små plånböcker som någons barn i Mexico hade sytt ihop av gamla juice-paket.
Dom kanske inte har så mycket pengar men dom vill ända ge presenter så då har dom gjort själva.
Jag kan se hur den där flickan sitter och klipper och syr plånböckerna och säger:- Undra om dom i Sverige kommer att bli glada nu.



Jakob leker katt och ligger i mitt knä medans jag kelar med honom.




Det här är Alexandra. Dotter till Gabriels mammas kompis. Hon är 17 år. Hon får se upp när hon fyller 18 och kommer in på krogen. Tycker att hon är så söt, och hon är så snäll och alltid glad.



Vid 22:00 så blev det en grej av att försöka pricka ett mål med golfbollar. Fler och fler kom ut och ville försöka. Jag var en av de sämsta. Golf var inget för mig.
När alla hade provat skulle Gabriels pappa (som spelar golv minst en gång i veckan) visa hur man gör. Han var så stöddig men prickade inte en ända boll ner i målet. Ha ha ha.

.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar