söndag 29 juni 2008

Power Meet: 4 dagar kvar.

Idag är det Söndag , alltså 4 dag kvar kvar till Power Meet som kör igång nu på torsadg.
Därför har jag nu ikväll besökt Johannisbergs camping här i Västerås för att ta tempenraggarna. Än så länge är läget lugnt och nu under söndagskvällen har det börjat rulla in några bilar på campingen.


Campingen ligger rätt så tom, men under kvällen har det rullat in några raggarbilar med jämna mellanrum.



Ska det va, ska det va bärs.


Bil med klass. Se vilka härliga färger. Älskar röda bilar.


Vissa matchar sina husvagnar efter bilarna. Här bor en man i sin lilla husvagn. Hoppas han kan sträcka ut benen när han sover i alla fall.




Den här bilen var väldigt stilig. Synd bara att min kamera inte är den bästa. Kolla gallret på bilen. Eller det kanske inte kallas galler när det är så där häftigt med piggar och allt. Jag blev i alla fall imponerad.


Man kan ta en vanlig bil och göra om till en raggarbil. jag tycker alla är välkomna till Power Meet. Ju fler bilar, ju fler människor, desto roligare. Raggarna får gärna överdriva sin klädsel eller klä ut sig i något tema.


Det här mina vänner är riktiga slusk. Speciellt han i vitt linne som är längst till vänster. Han som sitter där i sin fula frisyr och hånflinar. Det är sånna som han som förstör min glädje över denna helg som skall komma.
.
.

5 kommentarer:

  1. angånde plugg och så det är skitnice att plugga, eftersom man för det mesta kan klara en massa på den tid som passar en själv, testa och sök nån kurs som du tycker verkar kul i höst, de kör en sista minuten grej nu ju! kolla på mdh:s hemsida. Kram (förresten är det bra att inte få tillbaka på skatten för att det betyder att du fick pengarna innan vilket i sin tur betyder att man kan investera dem tidigare och på så sett få ut ett högre värde totalt sett).

    SvaraRadera
  2. Mdh:s hemsida gör mig yr i huvudet... Finns ju 100 kurser.. Jag behöver hjälp. Får nog prata med min mor om detta. jag kan inte välja 1st. har ju beslutsångest!!!

    SvaraRadera
  3. Varför så elak mot "slusken"? Gjorde dom dig något? lite nyfiken =)

    SvaraRadera
  4. Mdh:s hemsida är det bästa som någonsin uppfunnits HAHAHA typ verkligen inte, men det kan va bra att kika på dina intressen först sen tar du bara nåt som verkar kul en juridikkurs typ handelsrätt eller företagsekonomi är alltid bra vad du än kommer jobba i framtiden. Men det beror på intressen också.

    SvaraRadera
  5. Till Horst:
    Jag gick ju runt och hälsade raggarna välkomna samt tog lite bilder. De där gänget satt där och jag tog kort på deras skrotbil. Alla stirrade och jag kände mig lite dum så jag log och sa, "hej på er" samtidigt som jag tog en bild (i smyg mest). Då tittade slusket på mig, hånflinade och drog upp ögonbrynen och svare, "Hej då". Med en ton som bara den djupaste 14:isen kan få fram. Jag lev helt paff och bara stod där med alla deras blickar på mig. jag gick därifrån och var sååå arg. Va fan hade jag gjort honom.

    Till "ett tips".
    Tack. ja gvill ju gå nåt jag har nytta va. Skall kolla om något av dom två finns som kurser. att plugga tre år klarar jag inte.

    SvaraRadera