tisdag 10 juni 2008

Till Zigge

Detta inlägg tillägnar jag Zigge som undrade hur det gick med pengarna jag satsade...(Gabriels pengar). Klart jag förlorade. Det gick inte alls som jag trott... DET GICK BÄTTRE! Sverige vann!!!!

Marlene går ut ifrån öl-tältet där hon sett på matchen.

Vakten: Men Baby!
Marlene: Baby? Vad säger du till mig?
Vakten: Har du inte glömt något?
Marlene: Vadå? ICA-påsen. Jaha. Skall jag slänga den i soptunnan?
Vakten: Nej, cidern du har i handen. Du får inte gå ut med den... :/

Pinsam jag är. Vadå ICA-påsen? Vad tänkte jag med.. Åhhhh!
.

5 kommentarer:

  1. hehe roligt o höra att du vann och sverige såg på bilderna att det va mycket folk i öl tältet skulle ha dragit ditt med polarna med tyckte det blåste för mycket man va nog lite för kräsen haha //zigge

    SvaraRadera
  2. vadå du vann? jag förlorade ju mina pengar. jag är sämst på att satsa pengar. Sen när matchen är så tänker jag; åhhhh.jag borde ha fattat!

    Det vra inte så kallt. jag hade ju korta shorts och sen tjocktröja. Måga hade jeans eller korta byxor och sen en tjocktröja. i tältet är det ju lite varmare. haha kräsen du är...

    SvaraRadera
  3. haha vet men idag ska man dra ner det ska va aros festivalen idag har jag hört fan da jag trode du vann hehe men bättre lycka nästa gång så vad ska du göra idag

    SvaraRadera
  4. Det hette först Arosfestivalen. sen Vattendraget men nu har dom bytt igen. Kommer ej ihåg vad den heter i år. hehehe.
    Kankse också ska dra ner senare. Massa att göra först. Äta Langos är aldrig fel. Synd bara att vädret är så här i Västerås idag. Men jag har kjol ändå! =)

    SvaraRadera
  5. sv: jo men visst serrö, de är sant.. utbudet just nu är noll tycker jag... lite less på dom skona som du säger. men va gör man inte, en liten titt skadar inte när man är på hoppinghumör.

    Dedär med britt-marie, asså. de är ju humor på maxnivå, han e för de första sjukt charmig och rätt komsik med sin söta dialekt och sen att han får till världens klockrenaste citat är ju ännu bättre! random.

    SvaraRadera