tisdag 15 april 2008

Passa er jävla fi--


Jag blir förbannad på folk. Antar att det är tjejer. Det låter som tjejer. Tjejer som skriver elaka saker i kommentarsfältet. Jag är inte den som döljer det utan lyfter gärna fram deras kommentarer så dom få känna sig dumma. Tycker jag att dom är dumma gör säkert fler det.

Vi kan börja med en hemsk människa som skrev på min vän Liins blogg att hon var en dålig mamma. Tror detta sårade Liin, hade sårat mig i alla fall. Människan skrev saker som att Liin jämt vara ute och festade fast hon hade barn. Liin är 23 år och har inte varit ute och festat en ända gång. Och klart det kommer bli av. Ibland vill man göra något med sin sambo och då lämnar man barnet till en barnvakt som i detta fall blir Liins mamma.
Ni kan läsa allt vad den hemska människan skrev här.

Jag fick också en elak kommetar i förrgår. Här är den:

Jag blev förbannad. Om hon vill se den bilden som det så får hon. Jag ser dock mycket mer. Jag ser mystiken, ljuset, konsten. Jag ser en kvinna som är helt naturell sitta på en sten i en fors där näcken en gång suttit. Lär dig se det fina i en bild!



17 kommentarer:

  1. Men herregud kan inte denna kvinna (läs fjortis) sätta ut bild på sin pinsamma nuna. Man ska inte sluta leva (med måtta) bara för att man får barn o detta jävla tjat om amma eller inte amma. Jag ammade en och en inte.
    Låter lite avundsjuk faktiskt lite pinsam, sluta läs Liins eller Marlenes blog tack. Hoppar jag får vara barnvakt när jag får barnbarn.
    Det är nyttigt att ha en mormor/morfar - farmor/farfar....
    Mamma

    SvaraRadera
  2. hej marlene det finns lite olika folk grupper som gillar att snacka skit om andra men du värkar va en skön tjej som står för vad du tycker o tänker fortsätt me det du har en skön stil mvh zigge

    SvaraRadera
  3. Hej Zigge! Ja, jag tycker man skall stå för det man vill, tror på, och för det man tycker. Säger gärna ifrån när jag tycker något är fel vilket gjorde skolan lättare när det gällde allt från skoluppgifter till hur lektionerna hölls. Jag fortsätter med min stil och hoppas du fortsätter att läsa min blogg. KRAM

    SvaraRadera
  4. måste bara säga att du var otroligt vacker! :D

    SvaraRadera
  5. Tack Emma. Roligt när människor kan vara snälla också. Kram på dig

    SvaraRadera
  6. Till en början. Personen som kommentera Liin är tragisk. Hur kan man dra slutsatsen att hon skulle vara en dålig mamma utifrån en blogg. Inte läst hennes blogg ingående direkt. Men personen är ju helt ute och cyklar, befinner sig inte ens i samma kommun längre.
    För det andra. Okej inte mycket kläder på bilden, men inte på någe sätt smaklöst. O sen kom igen! Har man kroppen, varför inte? Men bilden säger bra mycket mer. Att totalt blunda för bildens konstnärliga detaljer, ofattbart!
    Anonym till det hela, Fegt!

    SvaraRadera
  7. "Jag ammade en och en inte."


    Ja också blev dem som dem blev oxå.... hahahaha

    SvaraRadera
  8. Till HAZ. tack för att du säger din mening. Många har sagt fina saker till Liin idag så jag hoppas hon mår bättre.
    Angående mig älskar jag att ta bilder. tycker det är roligt. ha det bra nu=)

    SvaraRadera
  9. Till anonym. menar du mig och min syter? Tycker du det är fel på oss? Va elakt!!

    SvaraRadera
  10. Nej Nej verkligen inte... "Fel" var lite milt sagt!

    SvaraRadera
  11. "Nej Nej verkligen inte... "Fel" var lite milt sagt!"

    Va fan i helvete menar du då?!!!!

    SvaraRadera
  12. Om jag får veta vem den där dryga anonym är hon/han (måste va en dryg ful avundsjuk hona) så är hon död inför många/denna gång anonym
    Ps hur jävla elak får man va, hoppas det straffar sig

    SvaraRadera
  13. Håller med! Väldigt elakt sagt!( av den där anonym) Att blanda in min syster också. Det är att gå över gränsen.

    SvaraRadera
  14. jora kollar lite ibland o ser vad för tankar du har hahha men du får väll ha en trevlig kväll har de bra

    zigge

    SvaraRadera
  15. Jag tycker d e bra att folk säger vad de tycker. Alla gillar inte bilderna på dig, alla gillar inte dina åsikter, akta dig för att hoppa på dem så du inte sjunker till deras nivå bara (; låt dom tycka vad de vill. Vet inte vad grejjen me Liins blogg är, antar att det blivigt något missförstånd, så tar Liin illa upp så bör hon kanske uttrycka sig tydligare i sin blogg? Jag e grymt nöjd me bilderna på dig, vi hittade ett skitfint ställe, hade enbart en lånad kamera & du stog ut me knott och tjyvkikare (; Tråkigt att du inte gillade bilderna anonym, skriv gärna lite mer konstruktivt vad du menade så kanske bilderna blir bättre nästa gång.

    SvaraRadera
  16. Försvara inte den där anonym! Det är en sak att inte gilla bilderna. Alla tycker ju olika som du säger, men personen skriver också. "skärp dig, du är pinsam"
    Ja, jag fick stå ut med mycket. 32 myggbett hade jag efteråt va? haha. Hoppas vi kan fota något snart igen. naturen börjar bli så fin=) =) (dubbelsmile)

    SvaraRadera