tisdag 22 april 2008

Besök på gamla jobbet Outokumpu.


Idag är det varmt och vår överallt. Efter att jag suttit på webbinarie i två timmar ringde mamma och sa att Lelle på hennes jobb fyller år idag.

Så efter att hon och jag ätit frukost på kopparlunden gick vi och överaskade Lelle med en födelsedagsmuffins men ett ljus i jag tagit med mig. Vi sjöng "ja må han leva" och på hurra hurra råkade jag båsa ut hans ljus. (pinsamt) Mamma fick tända om ljuset ochså hurrade vi om.


Här överraskar vi Lelle.


Födelsedagsmuffinsen.


Jag och Lelle fnissar lite gran..


Gick ut i verket och hälsade på lite gamla arbetskamrater. Här är Kaj och jag.


Jag ställde mig på vågen jag vägde mig på varje dag förut. I början av förra året visade den 54 kg. Sedan efter att jag jobbat tvåskift så äter man på så olika tider och går lätt upp. Jag vägde då 56 kg på den vågen. Nu jobbar jag som sagt inte och äter på lite mer fasta tider. Detta visade vågen idag:


53 kg. Väldigt nöjd är jag. Grattis Marlene till din sommarvikt 2008 och Grattis Lelle på födelsedagen=)



KRAM

7 kommentarer:

  1. Åhh en scilla eller skilla som den heter

    SvaraRadera
  2. Jag viste inte att blomman hette scilla. Fick dom av min mamma när jag kom för att möta henne. Sen höll jag upp dom mot himlen och tog kort. Vist blev bilden fin?

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket, ja jag har ju turen att kunna använda en riktigt bra kamera som snart blir min egen eftersom max ska köpa en riktig värstingkamera ;) Grattis till sommarvikten själv kämpar man för fulla rullar på gymet haha, en bit kvar men det kommer en dag =) Och keep up the good work med ditt bloggande, riktigt kul blogg att läsa och kul att se bilder från allt som pågår!

    SvaraRadera
  4. 1. Vad trevligt med ett nytt övergivet ställe vi kan besöka snart.

    2. Kalibrera vågen ;)

    SvaraRadera
  5. Gumman de är klart du ska få bli kanin du åxå.
    Lillplumsan min, de fixar vi.

    =)


    PUSS

    SvaraRadera
  6. Haha, skönt ställe du jobba på förut =)

    SvaraRadera
  7. Skönt och skönt.Haha. Hårt var det;)

    SvaraRadera