onsdag 23 april 2008

En solig Onsdag här i Västerås.

Dagen började med att jag gick upp tidigt för att vara med på ett webbinarie. Tråkigt var det. Sen träffade jag mamma för att gå och äta frukost med henne. Några gamla arbetskamrater satt ute i solen när vi gick förbi så vi stannade och umgicks lite.


Janne var mogen nog att fucka åt någon. Sedan hade han gjort illa sin t-shirt. Varför skulle det annars sitta ett plåster där?


Sonja kramar om mig. Bredvid sitter Kicki och i hörnet står Britt, för hon vill inte vara med på bild. Bra försök av henne iaf, men med på bild blev hon vare sig hon ville eller inte.


Jag berättar allt om flytten för Sonja.


Senare skulle jag och Gabriel ut i det fina vädret. Nedanför våran lägenhet stötte vi på min kusin Kim. Så skön 70-tals stil han hade idag=) Gillar hans frisyr skarpt.


Glöm ej att imorgon, 24 april, öppnar nya Ginatricot!


På affären Brothers hade dom flyttrea. Sjukt billigt. I vanliga fall är Brothers en lite dyrare butik. Gabriel köpte kalsonger för 20:- som skulle ha kostat 250:-. Så mycket REA var det. Detta kan man verkligen kalla REA! Hurra för Brothers idag!


Det var kaos i butiken. Som en vårmarknad.


Vi satte oss på en bänk på stan och vilade.


Då kom en gammal kompis till Gabriel. Dom gjorde den klassiska grabb-kramen. Ni vet när man kramar varnadra medans man klappar den andra på ryggen. Klapp Klapp.

5 kommentarer:

  1. Jag har inte förstått vars gina ska ligga =S vart är det där nånstans!?

    SvaraRadera
  2. Samma. i Gallerian fast tidigare. precis när man kommer in från stan hållet. Inte skrapen hållet som förut. Har precis varit på öppningen och köpt sjukt mycket kläder. det tog slut på 5 minuter. Jag är nöjd med mina köp, men lite ledsen över en klänning jag inte kom över. Har tagit massa kort och lägger upp senare idag på bloggen.Skall ner på stan igen nu med Gabriel. Kram

    SvaraRadera
  3. men vad roligt att du träffade kim, det var ju år och dar sen man såg eller hörde från honom. roligt! :)

    SvaraRadera
  4. Ja, vist har han förändrats sen i julas...eller om det var förra julen? Hum.. (0 koll). Hittade du några skor igår då? Träffade din mamma på stan =)

    SvaraRadera
  5. det var julen innan i julas.. länge sen! jo, jag hittade ett par skor men de pasade inte så bra i färgen som jag trodde från början. så jag får fortsätta leta. jo, hon sa det! :) kul

    SvaraRadera