fredag 12 april 2013

You can call me Miss orderliness



Gabriel och Antonio sover i varsinna rum. Hiro sover i vardagsrummet. Jag tar tillfället i akt att inte bli störd och utnyttjar tiden med att sortera bland mina viktiga papper.

Jag sorterar lite då och då. Alla papper ska in i olika mappar som innehåller liknande innehåll. Alla papper från skatteverket i en mapp, deklarationspapper sorteras efter årtal och lägg alla i en mapp. Utbetalningar, mobil och försäkring är andra kategorier. Jag har väldigt bra koll på alla papper här hemma. (ja, det vill säga det som är mitt). Om man sorterar då och då så blir det aldrig kaos.


För ett tag sedan sorterade jag pysselskåpet. Har även gjort nya styrelsepärmar och till dem fina etiketter som beskriver pärmarnas innehåll. Jag tycker om att ha koll på saker så man slipper leta i tid och otid.


En sak jag inte har koll på är mitt löshår jag köpte i december när jag var i Stockholm. Minns ni att jag bloggade om att jag sytt ihop tränser på symaskinen. Men löshåret var fel färg så jag hade inte på mig det den där kvällen. Sen dess har jag inte hittat det. Har letat överallt. Asså så stort bor vi inte. Varje gång jag färgar håret kommer jag på att löshåret är borta för jag vill testa att färga det. Har på riktigt inte hittat det än.

1 kommentar: