lördag 6 april 2013

Påse till Dupplo.

Jag har fått lite småsaker gjorde nu när jag legat och bara varit hemma innan för fyra väggar. Har sytt klart Antonios byxor som jag startade på i januari. Först sydde jag på mudden åt fel håll så det blev stramt i midjan istället för stretch. Fick köpa ny mudd. Sprättade bort den gamla och sen låg de bara i garderoben.
Nu sydde jag en ny udd åt rätt håll. Antonio sov så jag sydde fast den på byxan. När han vaknade provade jag byxorna och de var för stora i midjan. Fick sprätta bort mudden från byxan, sprätta upp mudden och sen göra om, göra rätt. Men nu är de bra. ÄNTLIGEN! Han har haft på sig byxorna på förskolan 2 gånger faktiskt. De höll.
Har sytt en påse till hans dupplo. Googlade lite bilder för att se hur man kunde göra. Blev en jävlans massa sprättande denna gång med för jag tänker fel. Syr i fel ordning. Syr igen ställen som ska vara öppna m.m. Men den blev skitsnygg i slutändan. Är väldigt nöjd. Ska nog sy fler påsar.

2 kommentarer:

  1. Hejsan! Använder du fortfarande ikeas symaskin? Jag funderar på att köpa den. Vad tycker du om den ? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en helt okej symaskin för nybörjare. Den klarar inte dubbelsöm eller om du viker filt och försöker sy i det. Men om du bara skall sy lite lättare saker och inte i så tjocka tyger er så går det an.

      Radera