måndag 15 april 2013

Tagit prover hos doktorn


Nyss kommit hem från doktorn. Varit där och tagit lite prover då jag ofta blir yr och känner mig orklös. Ville bara få veta om det var något allvarligt, stress eller bara otur att jag jämt är sjuk.

Fick kolla blodtrycket, ta halsprov och blodprov. Var lite svullen i halsen så kanske har något virus som aldrig vill försvinna.

Får provsvar senare i veckan.

2 kommentarer:

  1. Jag blir tokig på att du är så vacker VARENDA JÄVLA DAG!!!!!! Själv orkar jag inte sminka mig osv och går dag ut dag in helt sunkig, mår dåligt, är tjurig & vill inte träffa någon!!! Du är en sån förebild så du anar inte!!! Och som inte nog med det hinner du med både hem, hund och BARN, alltså hur bär du dig åt människa!!! AAAAAAAAAAVVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSS är bara förnamnet!!!!!!!!!!! Sluta aldrig blogga!!!! <3<3<3<3<3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Va fina ord jag får.

      Känner igen mig i att vara sunkig och inte vilja träffa någon. Jag själv mår bättre om jag får fixa mig så jag känner mig klar. Redo för dagen liksom. Är det en dag jag är ”sunkig” så kanske jag inte vill gå på stan, men gör gärna en utflykt till skogen. Därför gillar jag att någorlunda planera nästkommande dag så jag vet hur jag ska klä mig och ha håret. Blir det city eller skogen? Loppis eller lekparken?

      Jag hinner inte med allt det där. Blir ju fan ihjälstressad. Haha. Men jag gör så gott jag kan. Nej ,jag gör mer än vad jag kan. Ibland undrar jag vart dagen tagit vägen. Inte suttit en sekund.

      Jag bloggar när jag får en stund över. Undra hur länge till jag fortsätter? För mig är det mer än en blogg. Det är ett ställe där jag har samlat alla minnen, och kan söka efter dem med ett sökord. Helt fantastiskt ju!

      Radera