måndag 15 april 2013

Bildbomb av bus

I helgen fick Antonio besöka ett lekland för första gången. Han har varit så liten innan så jag har avstått. En gång skulle Antonio och hans kompis Elmo dit. Båda somnade på vägen så vi fick hoppa över besöket. Men i söndags gjorde Antonio och Elmo ett nytt försök…vakna…

Det var sjukt sort och fullt av barn. Jag tyckte det var jobbigt med så mycket människor. Får lite panik över det hela. Men det gav med sig. Och jag lovar, man dras med i ett leklandfast man är förälder.  Var riktigt roligt att leka va sig.

Antonio hade roligt. Han tyckte inte om bollhaven så mycket. Såg lite rädd ut. Han ville sitta i någons knä om vi var i bollarna.
 Ewelina mosar bollar över mig. Antonio slår mig i ansiktet från andra hållet.

 - Här ska jag fram, säger Elmo. Och så plöjer han rakt över Antonio.


Antonio söker gärna kontakt med andra människor. Han lekte ett bra tag med två äldra pojkar i babylandet. Det byggde en stapel av stora klossar, sen gick de in i stugan. Antonio rev tornet för han ville komma in i stugan. Typ så höll de på. Ibland kröp alla tre in i stugan och satt där. Antonio snackade med pojkarna och satte sig bredvid och tittade på. Han la huvudet på deras ryggar och mös ibland. Jag satt på håll och tittade och skrattade. Allt var så gulligt. Och va snällt av pojkarna att släppa in en liten knott i sin lek.
Haha. Titta hur pojken ryggar tillbaka och undrar va fan den där bebisen håller på med. Så himla sött så jag dör ju.

Antoni är lite som mig. Är inte så äventyrlig av sig. Han tyckte inte alls det var så roligt med rutschkana. Att få åka i en ring ned för en backe var som att sitta och stirra i en vägg. Haha. Nej då, men titta på Elmo som skrattar med öppen mun, sen Antonio som ser helt neutral ut hela vägen ner.

1 kommentar: