tisdag 30 april 2013

Grillning hos Ewe och Robin

I söndags premiärgrillade vi hos våra vänner Ewelina och Robin. De är mamma och pappa till Elmo som är Antonios kompis. Jag var väldigt trött den dagen då jag kvällen innan träffat en hel drös med tjejer och druckit två öl. Vi snackar systemetöl. Stora burkar. Blir väl en liter öl om man lägger ihop de två burkarna. 1 liter öl!! Jag dricker aldrig alkohol, så jag var fan inte pigg kommande morgon. Vaknade kl 08:00 och kunde inte somna om. Jag kan inte sova med alkohol i blodet. Går bara inte.

Här ser vi en klassiker. Känner ni igen er? Antonio babblar som satan men det är bara oförståeliga ord. Han vill säga saker men kan inte prata. Han bir arg och slåss. Här slår han mig i asniktet. Tror han är arg för han vill gå åt ett hål han inte får gå åt. Typ till grannens uteplats som hade dörren öppen. Tror inte grannen ville han en pojke som lite oförberett klampar in i hens vardagsrum. Haha

Antonio sitter i Gabriels knä som blåser såpbubblor. Hum, inte korrekt mening. Det är Gabriel som blåser bubblor och inte knät.

En helt perfekt dagen-efter-frisyr. Inte såg jag att det behövde borstas. Solen avslöjar alla utstickandes hårstrån. Haha

Kolla surungen!

2 kommentarer:

  1. Hej! Kom in på din blogg när jag sökte på stödkrage..Använder du det fortfarande? Hjälper det? Jag har nackspärr ganska ofta och skulle behöva ha en sådan stödkrage! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag använde det mycket förut. Gick på rehab pga. smärta i nacke, rygg och axel som sen strålade ut i armen. Har testat massage och akupunktur. Inget hjälpte i mitt fall då jag senare fick diagnosen hypermobil = att man är överrörlig. Att vara överrörlig innebär att an vrider för mycket på sina leder och det kan orsaka otroliga smärtor i fästen, nerver och muskler. I dagsläget går jag till smärtkliniken på Västerås sjukhus och får massa sprutor, så kallade blockader.

      Mot nackspärr kanske en krage hjälper. Då vrider du inte på huvudet för mycket. Jag vet inte för det var inte nackspärr jag led av. Men har säkert haft nackspärr någon gång och har då använt stödkragen. Det är ju lätt hänt att man vrider huvudet av ren reflex och då blixtrar det i hela nacken.

      Radera