torsdag 25 april 2013

Tänk om de kunde vara vänner

Antonio älskar Hrio. Tyvärr är det inte besvarat. Hiro tycker Antonio är jobbig och morrar ofta på honom. Men häromdagen lekte de fint. Tänk om de alltid kunde leka så fint oftare och vara vänner.

Antonio slår inte på hunden längre. Han klappar fint. Jättefint. Hiro blir i alla fall tjurig.

Hans ena pungkula sitter i ljumsken och blir antagligen för varm = producerar för mycket testosteron. Jag vill verkligen kastrera honom, men i och med att kulan sitter där uppe blir det en operation. Jag skulle tippa på 5000kr. Så Hiro får vara tjurig ett tag till. Haha



 

3 kommentarer:

  1. Har du ingen försäkring på hunden - såna fall blir det väl inte dyrare än självrisken?

    SvaraRadera
  2. Har en Shetland sheepdog kille på 5 år som har ena kulan i ljumsken.. Är det av egen slutsats det här med att Hiroshima tillstånd ger honom tjurigt humör av att testosterone ökar? Min hund är from som ett lam, andra hanhundar verka inte ens fatta att han är hane? Kanske är helt tvärt om för min hund..

    SvaraRadera
  3. My pom use to be like that with my little guy too. When my little man got older and started to understand not to hit or anything the pup started to get closer to him but still would growl and stuff or run away. I think a lot of poms are like that. :)

    SvaraRadera