måndag 1 april 2013

Allt är nytt på bloggen!!

Så, efter många timmar så lägger jag nu ner. Får fortsätta en annan gång. Har fått en massa hjälp av en kille som heter Adam idag. Han och jag har suttit med bloggen i timmar.


Den synliga bloggstatistiken är väldigt fel.

Jag tog bort den där bloggstatistiken för den visar så fel. Men hittar verkligen ingen annan som man kan lägga upp på sin blogg, så installerade den igen. Så siffrorna är rosa. Det skall ändras. Ska försöka hitta en bättre statistikräknare. Den där visar flera hundra för lite. Om man tittar på bloggens statistik i menyn eller på Google analytics visar siffrorna något helt annat. Nu är klockan 23:28. Här i min synliga b-statistik visas 322. 699 på google analytics och 1208 på blogger. Så den synliga ska jag leta efter en ny.

 

Vad tycker ni?

Är bloggen där man läser inläggen för stor? Om man läser i mobilen är det väl okej? Men ni som sitter vid datorn. Känns det jobbigt?

Vad tycker ni? Vad ska jag ändra på? Nu gjorde vi så här och så ska jag känna efter.

Även en ram runt alla bilder är tillagt.

En spalt är borttagen.

Allt rosa är borta. Alla sträck som avskiljer är borta. Ett skuggat sträck för att skilja inläggen är det som finns.

Kategorierna ska väl ligga längst upp i en rad.

 

Nu är jag bara så trött i ögonen. Måste se bloggen några gånger och känna efter. Få höra vad ni tycker. För det känns inte helt 100%. Inte helt klart.

17 kommentarer:

  1. Lite tråkigt kanske när det är mycket svart/vitt - så någon ljus pastell färg hade jag gärnat sett i bakgrunden :-)

    SvaraRadera
  2. Håller med ovanstående med någon pastellfärg i bakgrunden men annars är det jättebra nu med större bilder och mer "clean´t" upplägg.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker det blev jobbigt att läsa på datan med såå stor text! Sen är den väldigt tråkig, lite färg hade livat upp! Kanske blått som matchar headern? :) Saknar att inläggen är mer inramade, nu känns det bara så stort och klumpigt på något sätt :( Sen saknar jag din dagliga uppdatering! <3 <3 <3

    SvaraRadera
  4. Såå irriterande när texten hamnar på höger-sidan av alla bilder!!! Går ju inte att läsa!!! Annars ÄLSKAR jag din blogg! <3

    SvaraRadera
  5. Storleken på texten mm är för stort för att man lätt ska läsa din blogg. Nu blir ialf jag lite halv knasig av att läsa. det känns lite som om man fått på sig sin farmors glasögon:) Sen som ngn annan skriver ngt litet färgglatt hade piggat upp:)

    Tycker i övrigt din blogg är supermysig och följer dig när jag har tid och kommer ihåg de,
    Kram Ninni

    SvaraRadera
  6. Jag läser alltid din blogg i iPhone å detta är mycket bättre och inte alls långsamt att ladda som innan.

    SvaraRadera
  7. Tack alla!!! Vi tycker mycket lika ser jag när jag läser. Har sett att text hamnar till höger om bilderna. Vet att det blir svårt att läsa i datorn. Ska imorgon förmiddag skissa på lösningar och vid lunch kommer Adam hit igen.

    SvaraRadera
  8. Love the blog look! I love how it is softer and not such a harsh pink! ♡
    Maybe if there were some lines (like after your postnote) in your sidebars to separate the widgets/gadgets it might help make it easier to follow :) love it otherwise xxo ♡
    www.courtneyjanet.com

    SvaraRadera
  9. I really like your blog design! and your blog too i can't wait to enjoy reading it all the way in new zealand!

    http://lovewrappedup.blogspot.co.nz/

    SvaraRadera
  10. Oh okay I tried a different web browser and it all shows up! Looks great and I love reading your blog. Bookmarked as a favorite. Hope your recovery is going well and happy belated Easter !! Xo ♡

    SvaraRadera
  11. Vad hände med uppdateringen?;o

    SvaraRadera
  12. Uppdateringen: Den dog: Hahaha. Håller ju på med bloggdesignen om jag får tid över. Får fyrkantiga ögon!!!!

    SvaraRadera
  13. Minus:
    • Den är rörig och svårnavigerad
    • Den har fult typsnitt
    • Färg matchar ej header-bild
    • Pressen har så liten text att myror behöver glasögon

    Plus:
    • Snygga bilder på dig

    SvaraRadera
  14. Jag bryr mig inte så mkt om hur bloggen ser ut, jag vill ha fler ilägg bara ;D Hur mår du nu efter operationen? Hoppas den var lyckad o att du slipper smärtan nu:)

    SvaraRadera
  15. Jämför du samma siffror mellan Analytics och Blogger: visitors, page views, unique visitors? Samma tidsperiod?

    SvaraRadera
  16. Ferdik: Åhh vad jag har saknat dina kommentarer här! Tack och lov att du är tillbaka.(5 år senare).

    •Många läser bloggar via Iphone (2013 nu). Dubbelklicka på texten i bloggen så försvinner det där på sidorna.
    • Typsnitt på sidorna eller i textenra? Jag har calribri från word. Har du ett annat tips?
    •Headern byts ju ut oftare än själva bloggen.
    •Pressen förminskade jag för annars åt den upp mina blogginlägg. Sen tog jag en dov pastell så det inte skulle bli för grötigt med svart.

    •Tack för plusset;)
    Höhöhöh

    SvaraRadera
  17. Cass: Jag har varit så trött=( Sen har jag ju jobbat med nya bloggen och sen har jag inte orkat mer. Har inte heller gjort så mycket som jag har fotat.

    Här ligger jag i sängen. Här har jag mjukisar och sitter och äter. Här är jag på hälla och köper nya mjukisar. Här är jag osminkad i mjukisar och ser på tv. Fancy! Här damsuger jag hallen i mina mjukisar. Här ligger jag i soffan. Här äter jag påskmiddag i mjukisar.(har mascara på) Här är jag osminkad och sitter med Adam och jobbar med bloggen... i mjukisar.

    Typ så skulle väl mina inlägg se ut. Skämt å sido. Har inte kunnat haft annat än mjukisar och jag har varit trött och haft ont i kroppen. Nu börjar jag repa mig. (Haft jeans idag) Wooooop!!!

    Lite svårt att blogga för det är ju så mycket som har ändrats, så det blir tokigt när jag gör själva blogginläggen. Måste ordna det så det blir smidigare.

    Tack för omtanken och hoppas det kommer lite goa inlägg nu;) Kram

    SvaraRadera