lördag 20 april 2013

Wiiii! Balansen är tillbaka!

Idag när jag vaknade var balansen tillbaka. Jag är fortfarande lite yr och ostabil, men jag kan gå utan att hålla i mig i väggar och möbler. Nu sitter jag med färg i håret. Var ju meningen att jag skulle färga håret redan i torsdag, men blev ju så otroligt dålig då. Nu passar jag på så det blir gjort.

Får se hur jag mår sen. Kanske till och med orkar ut på gården. Måste få röra på mig. Är så stel i kroppen efter att bara ha legat.

4 kommentarer:

  1. När jag läste om din yrsel och balans så kom jag att tänka på när jag fick problem med yrsel och balansen och det jag hade var "kristallsjukan" som betyder att kristallerna i innerörat har flyttat på sig. Det går att behandla hos en läkare eller en sjukgymnast. Man gör olika kast med huvudet och på så sätt så kan man få tillbaka kristallerna i rätt läge igen. Tänkte jag skulle dela med mig av det eftersom det tog ett tag för mig att lista ut vad det var för fel. Hoppas att det blir bättre och att du hittar orsaken.

    // Mathilda

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Mathilda! Va konstigt att doktorn inte sa något om det när jag var där. Får se hur nästa vecka blir. Detta med att jag känner mig trött och yr ha pågått typ mars och nu april. Så svårt att komma igåg.
      Men jag ska ha det där med kritstallerna i åtankte och att man kan kasta med huvudet hos sjukgynast så det försvinner. Tack tack. Kram

      Radera
  2. Hur ofta färgar du ditt hår? har för mig att det inte var så jätte längesen du färgade senast...jag har ganska mörkt hår och är blond nu och jag måste färga min utväxt var tredje vecka, MINST iaf haha :)förövrigt är du jättefin som vanligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var nog 3 veckor sedan. Mitt hår har börjat växa jättefort.
      När jag tar ut löshåret blir jag lika förvånad varje gång hur långt det blivit.

      Radera