söndag 7 april 2013

Kvällsutflykt till Anundshög


Vid 17-snåret gick jag ut med Hiro och gick och mötte upp syster. Hon skulle följa med på en kvällsutflykt till Anundshög. Anundshög är en stor gravhög i utkanten av Västerås från Vikingatiden. Högen är Sveriges största gravhög.

Kruxet var att jag inte kan gå ut med både hund och barn. Barnet sitter inte i vagn så han går ju dit han vill….likaså hunden. Jag har svårt att dela på mig så där behöver jag gärna hjälp. Speciellt när Hiro är ivrig. Därav kunde jag inte hämta upp syster utan hon fick komma till mig.

Sen bytte jag blöja på Antonio, klädde på honom under kläder, fleace och overall. Vantar, mössa och skor. Phu va drygt med allt.

När vi kom fram var det folktomt. Hiro och jag sprang för jag ville att han skulle göra av med all sin energi. Hiro blir så lycklig när han kan springa bredvid och få göra som han vill. Antonio satt och åt snö som vanligt.  Vi busade och Antonio försökte härma mig när jag hoppade jämfota. Sjukt kul. Sen tittade vi på fjädrarna i ett stort påskris. Vi gungade och Antonio skrattade. Utflykten fick mig piggare och på bra humör.

2 kommentarer:

  1. hej marlene! jag är oxå en unga hemmamamma utan utbildning. Börjar ev. studera till höstem. Jag tycker de jobbigt med ekonomin..man kan oftast inte unna sig så mycket till sig själv och de känns som om man oftast går omkring i sunkiga kläder. Hur är det för dig?köper du mycket till dig själv? barnkläder o leksaker e jätte roligt att fynda på loppis o så. Använder du annars något brun utan sol? du har så fin o fräsch färg på huden. Har du nåt tips på hur jag kan piffa upp mitt tunna råttfärgade hår?? en jätte fin blogg. Du är verkligen en inpiration!! kram :)

    SvaraRadera

  2. Hej Alexandra.
    Jag köper sällan nya kläder. Nu köpte jag nya jeans för de andra hängde i arslet. Annars blir det mest till barnet. Jo, köpte nya mjukisbyxor också, för det är det jag har på mig om dagarna nu efter operationen.

    För övrigt blir det väl inte så mycket till mig. Jag har ju kläder. Det blir bra om jag sätter ett skärp i midjan och piffar till mig med assessorer.

    Jag har ju solat två gånger nu i mars. Men ibland använder jag Loreal subllime bronze. En brun-spay för både ansikte och kropp. Finns på Kicks.

    För att piffa upp råttfärgat hår så kan du lägga i en toning. Färga inte om du inte är säker på vad du vill. Toning mattas ut eftersom och är skonsammare mot ditt hår. Du kan lägga i en toning som är i nästan samma färg som ditt hår är. Mest för att få en färg istället för råttfärgad.

    Jag brukar ju tupera håret för att få volym. Och ibland har jag
    löshår.

    Kram

    SvaraRadera