söndag 23 september 2012

Vart kan man köpa body i stora storlekar? (Babybody)

Visst är det skillnad i storlekar beroende på plagg , märke och affär. Jag köpte en body på Kapphal i storlek 86/92 som nu sitter väldigt tajt på Antonio.  Får den nätt och jämt över blöjan men då stramar den i hela ryggen och det kan ju inte vara så skönt att röra sig i.

Hittar tyvärr inga större storlekar på varken Lindex, H&M eller Kapphals hemsida. Vart kan jag köpa bodies i stora storlekar?!  98, 104, 110. Alla bebisar är inte små. Ska bebisar under ett år som behöver 98,  104/110 inte få ha bodies?  Hittar inte.

Detta för mig till tankarna till de föräldrar som har funktionshindrade barn. Barnen är inte stabila i sin hållning och det blir glipa mellan tröja och byxor. Det kanske behöver body upp till de är 4 år. Blir ju kallt nu på hösten. En body under kläderna är ju superpraktiskt. Vart finns de att få tag i? Eller är det som så att 98 är största storleken?

Vet ni någon bra internetsida som säljer bodies i stora storlekar så var snälla att skriva det i komentarsfältet.

Tack för hjälpen på förhand

9 kommentarer:

  1. Vilka Goa tänder han fått :) kolla ebay, för de amerikanska storlekarna kan vara större ibland, sen är barnen oftast lite större där så det borde finnas strl 98 osv.

    Hoppas du hittar nått!

    SvaraRadera
  2. Pop har body i St 92 som är stora i storlekarna lika så lindex 92 bodyn är rätt stora i storlekarna :) Tack för en bra blogg / P

    SvaraRadera
  3. Just ja danska PIPPI har upp till minst 104 kika på tradera de finns flera under kategorin 98/104 Bodys/Sparkdräkter :) /P

    SvaraRadera
  4. Inas.nu kan man beställa dom kläder man vill ha till sin lilla goding:) har beställt lite kläder där ifrån till min dotter. Riktigt fina kläder där du får välja tyg själv. Är lite dyrare än att köpa i butik men d är d värt:)

    SvaraRadera
  5. Inas.nu kan man beställa dom kläder man vill ha till sin lilla goding:) har beställt lite kläder där ifrån till min dotter. Riktigt fina kläder där du får välja tyg själv. Är lite dyrare än att köpa i butik men d är d värt:)

    SvaraRadera
  6. Kolla inne på cubus om de har

    SvaraRadera
  7. Tror inte att Cubus Västerås säljer babykläder. Men tack för tipset.

    SvaraRadera
  8. Cubus på Erikslund har barnkläder

    SvaraRadera
  9. Cubus på Erikslund: Inne i shoppingcentret? Har Cubus alltid legat där? Missat. Haha. Eller bara inte gått in för jag handlar inte kläder där. Men roligt att kolla barnkläder. tack för tipset=)
    Kram

    SvaraRadera