torsdag 6 september 2012

Presenter från Canada

Min kusin har varit i Canada under en månads tid. Igår kom hon hem och idag han vi ses i bara 20 minuter. Hon hade köpt två presenter till Antonio och 3 till mig. Fast Antonio fick mina med=) Haha.

Ett par tygskor. Har inte provat dem än men de är inte för små i alla fall. De är av tyg och jag antar att de bara är att dra på.
 
En pyjamas. Hon prickade rätt i både stil och storlek. Det står 18-24 månader på taggen som satt på. Om nu mos/mois/meses betyder månader. Under står det 79-84 cm, 12-14 kilo. Asså Antonio väger över 10 och han är 8 månader. Är barnen mycket små i Canada?

Vet att spanska barn måste vara minimala då min granne köpte kläder där och gick lite på åldern som stod på lappen. Passade inte alls hennes barn sen.
Jag köpte kläder i Italien. Typ allt var för litet när det väl blev dags för användning.. Hade gått efter månaderna som stod, och räknade ut att detta kan han ha i vår, detta i sommar. Pyttsan heller. Allt var för litet när han var 3-4 månader.
Båda plaggen kommer ifrån Old Navy.
 

Jag fick tre st Yankee Candle. Tyckte de kunde stå på Antonios rum. Var så fina färger.
 

3 kommentarer:

  1. Åhhh, älskar Yankee candles-ljusen, synd att dem är så dyra bara. Brukar köpa en sorts kopior i Ullared när jag är där!

    SvaraRadera
  2. Lotta: Luktar de lika gott och starkt då? De riktiga håller läääänge. Kanske kan du spara ihop till ett litet ljus nu till hösten? Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, de luktar faktiskt mycket, kanske inte riktigt lika starkt som Yankee´s´dock. De håller oxå länge och ser nästan exakt likadana ut, heter "Starlytes" och finns att köpa på nätet också. På Ullared kostar ett stort c:a 60:- och ett litet c:a 30:- så det är verkligen prisvärt!

    SvaraRadera