måndag 3 september 2012

Kommande projekt i Antonios rum.

Projekt nummer 1:
Snarast möjligt ska vi fixa skydd på väggarna runt kuddhörnan. Det jag inte kan bestämma mig för är om jag ska ha tapet bakom plastsskivorna eller inte. Så fort dem är upp ska jag placera ut krokar och tavellister.  Väldigt tomt än så länge.
Så här ser det ut nu.
Så här hade jag tänkt mig. Med molly i gipsväggen. Då kan man ju ta bort skivorna och byta tapet bakom skivorna när man vill. På plastskivan kan man klistra wall deco eller väggdekor som det också heter. Tänkte mig en uggla över eluttaget. Sen när han blir äldre kan jag skaffa sånna där bilder till fönstret. Man andas på dem och sen fäster dem på skivorna. Leka och skapa. dra bort och sätta dit igen. Tror det det låter som en bra ide.
Är ju så tomt nu. Tänk att Antonio är på den nivån. Tror han skulle gilla lite rolig tapet bakom skivorna.
Den sista är grå och skiftar. Syns inte alls bra på datorn bara=(
I photoshop har jag gjort en mall där jag kan testa olika tapeter. Öppnar ett nytt fönster och klistar in en bild bredvid varandra en massa gånger. Sen lägger jag till rummet ovanpå. Har dock insett att det är svårt att hitta tapeter på nätet. Är nog lättare om jag besöker en butik som säljer tapeter, skriver upp vad den heter ,sen kan jag leta upp den på nätet...


Projekt nummer 2
Jag ville ge  Antopnio en kökshörna. Har googlat som en tok men alla kök/spisar är för stora för hans rum. Har kikat på styleroom och set att många bygger egna barnkök. Projekt två är att jag och Gabbes systers man, Mange, ska bygga ett kök till Antonio.. Då Mange är duktig på att snickra och bygga så bad jag honom om hjälp.
Alla bilder är från styleroom.se

Det blir en spis med ugn, en diskho, en kran, kakelimitation. Kanske en våning för micro, eller så sätter jag upp stringhyllan där. Ska tänka och mäta när hyllan kommer. Har ju beställt en string pocket vit.
En liten stång att hänga visp och slevar på. Nån krok för diskborste och grytlapp.
Insåg att så där liten kommer den ju inte vara. Men nu får min bild gjord i paint duga. Ni förstår vart den ska stå i alla fall;)

8 kommentarer:

  1. Du har aldrig funderat på IKEAS barnkök? Den kan du ju måla i vilken färg du vill oxå. Är ju med plattor och ho, finns en som har en hylla ovanför med mikro. // MiA

    SvaraRadera
  2. Mia: det är för djupt.Djup: 40cm. Jag ville ha det och måla om, men det är för stort. Rummet är så litet.

    SvaraRadera
  3. Aj då.. Det var ju synd. Men vad det nu än blir så blir det garanterat bra :)) Lycka till med köket.. // mia

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Jag har eg massa frågor, har du jobbat som modell lite här och där?
    Hur blev du modell och fick jobb isf?
    Hur blir man säker och ej osäker framför kameran och inte så himla nervös?
    Hur kan du allt det? Hur kan du modella? vill veta om det och om dina bilder på sidan i rad.. Vart tog du allla dom bilderna? vilken fotograf osv osv? :)
    Kram, Jag älskar din blogg btw!

    SvaraRadera
  5. Vad fint han kommer att få det :))

    SvaraRadera
  6. Hej Marlene!

    Har en fråga som har att göra med nåt du skrev i bloggen för ett par månader sedan då du, av misstag, hade råkat färga en del av Antonios kläder i tvätten. Du lyckades få kläderna fina igen med hjälp av klorin (tror jag det var). Undrar hur det var du gjorde, alltså hur mycket klorin/vatten ska man använda och hur länge ska kläderna ligga i blöt. Jag har nämligen också lyckats med konsstycket att råka få med ett rött plagg i den ljusa tvätten och det skulle ju vara ganska bra om jag slapp slänga kläderna och istället kunde "fixa till dom". Ha det bra!

    SvaraRadera
  7. Typiskt när det smyger sug in röda dumma plagg. Länkar till inlägget med före och efterbildet på tvätten. Allt blev inte bra. Vissa saker blev bättre men inte helt bra.

    http://marlenezufic.blogspot.se/2012/04/hur-det-gick-med-den-missfargade.html?m=1

    Ang hur mycket klor. Fyllde en hink med kallt vatten så alla plagg fick plats. Hällde i klor på känn. Inga mått. Sen fick det stå under natten.

    SvaraRadera
  8. Ang modellfrågor. Blev så långt svar så jag tänkte jag svarar i ett inlägg istället. Sen kom jag på att det kunde ju vara rioligt med gamla bilder till. Men de är så gamla så de ligger på cdskivor. Detta kan ta ett tag. Men du ska få dina svar...med bilder till;)

    SvaraRadera