onsdag 19 september 2012

Sjukhuset och veterinären

Idag har det varit väldigt mycket. Först skulle jag till sjukhuset. Blev lite stressigt. Hade räknat med att Antonio skulle sova medans jag fixade allt. Men han vaknade innan väckarklockan ringde. Så blev lite tajt. Sen iväg med honom till en granne medans en annan granne skjutsade upp mig. Vad skulle jag gjort utan dessa snälla människor.

På sjukhuset fick jag 12 sprutor. I nacken, tinningen, halsen, bakom örat, i bakhuvudet och på armen.  Har inte alls ont i denna stund. Har så mycket energi så jag vet inte vad. Fast samtidigt känner jag att ögonlocken börjar bli tunga. Nu har jag ju haft ont och fått hortons-attacker  så har varit hängig och haft huvudvärk näst intill hela tiden.

Ang hortons har jag hittat en punkt bak i nacken, som jag själv är helt övertygad om, att när den börjar göra ont så triggar den igång huvudvärken.  Jag visade denna punkt på sjukhuset och de höll med om att det kunde vara så. Att de varit inne på samma spår. Tänk om man kan behandla sjukdomen genom nacken?? I alla fall all den huvudvärk som är runt om attackerna.
Senare blev det till att åka upp till veterinären med Hiro. De trodde han kunde ha epilepsi, därav krampanfallen. De tog blodprov och jag väntar på svaren.
Var svårt att sticka Hiro. Fick sticka på båda tassarna. Han fick sitta länga med nålen i tassen båda gångerna, för blodet droppade ut så sakta. Men han var duktig. Inget morr eller bitandes. Bara livrädd och skakade.
Här är fler bilder på Hiro hos veterinären:
 Lilla putt-Hiro då. Detta kalas gick lös på 1407 kr. Efter besöket åkte vi till djuraffären för jag skulle köpa "säkerhetsbälte" till bilen. En sele som man fäster i bältet. Till Hiro alltså! Blev även en klosax och lite gott-gott=)


Jag är inte med på någon bild för jag såg ut som en zombie idag, med ett hängande öga och lila påsar ned till kinderna. Man blir yrslig och okoncentrerad efter alla sprutor.

3 kommentarer:

  1. Åh! En blogg precis i min smak, det gillas stark! Efter att ha kikat igenom och rotat kring bland gamla inlägg iser man att man borde ha med fler bilder på sin egna - men latheten tar ju dessvärre över! :P

    Jag lär återkomma hit och keep up the good work!

    ps. Hoppas Hiro repar sig! ds.

    SvaraRadera
  2. naaw stackars Hiro ,hoppas de blir bra .Så jobbigt o när det e nått me ens hundar ,blir alltid så känslig då .Ialafall jag hehe
    Kram

    SvaraRadera
  3. gu vilken fin hund du har. från vilken kennel kommer han ifrån? :)

    SvaraRadera