onsdag 12 september 2012

Hotmail upphör

Länk till google.
Jag tycker hotmail är super. Man kan skicka stora filer mellan sina hotmails med tex bilder. Vad ska man ha i stället för hotmail?

4 kommentarer:

  1. hotmail försvinner inte! Din gamla adress finns kvar det är bara att outlock tar över!

    SvaraRadera
  2. Det är redan nu Microsoft som har hand om tjänsten när du ska logga in. Det blir ingen skillnad för dig som användare. Du använder samma adresser bara att det inte är Hotmail utan Microsoft Outlook som har tjänsten.

    SvaraRadera
  3. Tack för era svar. Då kan jag vara lugn. För under min internet-tid så har många sidor och tjänster upphört och det är tråkigt. Speciellt när man gillat dem, eller haft bilder och annan information på dem.

    Minns när jag hade playahead. Haha. Fanns supermånga community innan facebook. Minns att någon hackat sig in på min playahead och skrivit hemska saker till folk, SAMT lagt ut mitt lösen i presentationen. Fick sitta och skriva förklaringsmail till alla typ. Suck

    I skolan fanns ett mailprogram just inom skolor. Minns ej vad det hette. Hette det Pluggnet? Även där hade någon tagit sig in på min sida och gjort dumma saker. Blev avstängd. Fick ju förklara med gråtklump i halsen att det inte var jag. När jag fick komma in på tjänsten igen fick jag skriva förklaringsmail till...inte folk, utan KLASSER! Fan va jobbigt.

    Var det lättare förr att ta sig in på konton? För i dagsläget har ingen tagit över någon sida jag är med på.

    SvaraRadera