tisdag 25 september 2012

Hämtat ut paket

Har hämtat ut ett paket nu på eftermiddagen.
Spisen till Antonio. Nu har vi monterat ihop den. Det går verkligen inte att ta kort när det är mörkt ute, så ni får inte se den på plats.
På torsdag ska förhoppningsvis en snickare komma. Vi ska mäta och göra en ritning till diskbänk med diskho. Jag vill nog ha bänkskiva, spisen, bänkskiva med diskho. Jag hoppas vi hinner både mäta, göra skiss, handla och börja bygga=)

4 kommentarer:

  1. Hej Marlene!

    Tänkte bara tipsa om Uppdrag Granskning ikväll, tisdag 26/9, som handlar om förlossningsskador och hur detta hanteras av sjukvården. Kan ju vara intressant för dig som själv är drabbad. När du känner dig mogen för det får du gärna skriva lite mer om hur du upplevde att du blev bemött vid/efter din förlossning när du fick din skada (förstår om du kanske inte vill berätta så mycket om detta "för alla" just nu då du har skrivit att du har mått och antagligen fortfarande mår dåligt av detta och hur det har påverkat dig). Kämpa på!

    SvaraRadera
  2. Så fina skor! Var har du köpt dom? :)

    SvaraRadera
  3. Uppdrag Granskning ikväll: Det var inte så farligt sa dem. Upp och gå. Sitt och amma. Ingen förklarade för Gabriel hur illa det var eftersom alla sa att "det var inte så farligt" Så jag fick ta stora lass och mycket ansvar med Antonio. Så fort jag lyfte upp honom särade ärren på sig och blod forsade. Ingen sa att jag kunde sjuksriva mig så gabriel kunde vara hemma och hjälpa till. nej, jag fick göra allt själv när jag hade så ont. Trodde att det är så här det är, och försökte vara stark.

    Nu i efterhand förstår jag ju att så det var för mig skulle det inte varit. Jag borde fått legat i sängen tills jag kunde gå.

    Jag tvingade mig själv att sitta eller stå. Tvingade kroppen att lyfta bebisen. Blodet rann och jag höll på att svimma av smärta.

    Idag har jag sökt hjälp från alla håll jag kan. Har idag, 9 månader senare, fortfarande problem med vissa saker.
    Så får se hur det blir.

    Ska absolut titta på programmet ikväll.

    Tack för att du skrev till mig om Uppdrag granskning.

    SvaraRadera
  4. Skorna: Mamma köpte dem till mig i somras från skopunkten. Det är tygskor.

    SvaraRadera