måndag 26 december 2011

Vi åkte upp igen, men fortfarnade bara 4 cm öppen.

Tabletterna avtog och värkarna kom tillbaka. De blev så starka så jag låg bara i sängen och skrek. Ett tag trodde jag att jag skulle dö. Vi ringde till förlossningen där de hade väntat på mitt samtal hela dagen. Vi åkte upp och var där 21:15. Fick åter igen ligga och mätinstrument på magen medans jag låg och skrev av att det gjorde så ont. Efter en halvtimme kom någon in och mätte mig mellan benen och jag var fortfarande uppe bara 4 cm.- Jag bad om att få en till dos tabletter och åka hem.


Nu har vi sovit hela natten och tabletterna börjar avta. Värkarna är på ingång och jag försöker andas min igenom dem fint. Vilket är svårt. De kommer bli starkara och starkare så om nån timme åker vi väl upp igen. Tredje gången gilt;)

Har haft värkar sen julafton. Den här bebisen vill inte ut asså.
Här andra gången jag ligger på förlossningen.  Fortfarnade öppen 4 cm.
På den här maskinen som syter visar, kan man se när värlarna kommer. Den  gröna siffran stiger då. Här står den på 3, vilket är ingenting. När en värk kommer stiger den till tex 163 eller åsdanna höga tal.
Här kan ni se en av mina värkar. Den gjorde ont. På en skala 1-10 så lätt en tia.  Med tabletterna jag fick på förlossningen så avtog allting så att jag kunde åka hem och sova. Så skönt.

Vi får se när vi åker upp igen då. Hoppas något har hänt och att "Lilla A" vill ut någon gång. =)

2 kommentarer:

  1. håller tummarna för er att han kommer snart :D

    SvaraRadera
  2. Gud så spännande Marlene......snart är han här! Puss o kramar I massor! Annette

    SvaraRadera