torsdag 15 december 2011

Magbilder. Gravid i vecka 38+4. 9 dagar kvar...

Nu är det 1 vecka och 2 dagar kvar, eller 9 dagar om man vill säga så.


Igår var vi och hämtade en Brio bilbarnstol som vi ska få låna av min bästa vän. Sen åka jag och Gabriel till babyproffsen och provade bärsele. Vi har valt ut en, men jag ska verkligen kolla på blocket först.

På söndag kommer syster hit. Hon har planerat att då ska fan spjälsängen upp. Hon tjatar om att vi ska skruva ihop den men det står bara i sin kartong i vardagsrummet.

Jag har börjat förbereda mig nu i alla fall. Inte bokat in något mer i min kalender, tacka nej till saker, färgat den satans utväxten och rakat benen och så.

Här är nya magbilder. Gravid i vecka 38+4.
Som vanligt har jag knepat ihop en av förra omgångens magbilder med en av denna plåtning. Magen har sjunkt ner och kommer inte en cm längre nu. Folk har börjat gissa vilken dag han kommer ut nu.
Min bästis tror att han kommer nu på söndag, den 18:e december. Gabriels mamma tror den 22:a december. Gabriel tror varje dag. Syster tror snart, snart,snart,snart. Och jag, jag är cool-lugn.
 Blir det innan eller efter julafton tror ni?

22 kommentarer:

  1. Det syns ju stor skillnad från den förra bilden och den du tagit nu :) Spännande! Svårt, men jag gissar nog på före julafton..

    SvaraRadera
  2. Jag gissar på efter Julafton, den 26.e :)

    SvaraRadera
  3. Hej! Vilken spjälsäng var det du köpte och varför valde du just den? :-) /lin

    SvaraRadera
  4. det bara blommar om dig fast du föder snart :) jag hoppas att han kommer innan julis, blir lite tråkigt att fira jul och födelsedag samma dag :d inte många som kommer kunna komma på kalas på julafton direkt :)

    SvaraRadera
  5. Hur mkt har du gått upp nu?? Du ser jätte fin ut. / Anna

    SvaraRadera
  6. Jättefin!! :) Vilket datum är du beräknad till nu igen? ... BTW färgade du utväxten med samma färg som sist? Det blev kanonbra. Ska också testa den!! :)

    SvaraRadera
  7. En kort fråga: Vart har du köpt din fina bh?
    Ser väldigt skön ut och passar dina former.
    Jag har lite svårt att hitta rätt storlek och du ser ut att ha samma som mig. Nå tips?

    SvaraRadera
  8. Lin ang spjälsäng. Har letat som bara den. Sängen värkar inte heta nåt. Rivit upp kartongen. Den är köpt på babyprofsen Västerås och är från "kaxholmen".
    Hittade en som har samma pris på babypfrofsen/vasteras som heter Nina. är nog den. Finns två bottenlägen och ena sidan är sänkbar för att lättare kunna ta upp barnet eller för att bädda. Först letade jag säng på blocket men ingen hade sänkbar sida. Sänkbar sida för mig är ett måste. Min rygg skulle paja annars. jag provade ju med en dockbebis när vi titta på säng. provade lyfta "bebisen" när sidan var uppe, brösten klämdes i kanten, ryggen värkte och barnet lyfts upp konstigt. Tar man ned sidan så blir allt mycket enklare.

    Rekomenderar verkligen sänkbar sida. När barnet blir större har man sidan nere för jämnan så kan barnet krypa upp i sängen själv.

    SvaraRadera
  9. Anna: Massa. Vågar inte skriva ut det så här. hahaha.

    SvaraRadera
  10. Marlene du är ändå jätte vacker oavsett hur mkt du har gått upp. Jag är nämligen oxå gravid i v 39 bf 28 dec och har gått upp 20 kg. Men ingen tycker att det serut som jag har gått upp så mkt. / Anna

    SvaraRadera
  11. Åååå vad fiiin du är Marlene. Ska bli så kul att kika in när den lille har kommit:-) Vår dotter föddes den 26 dec Så det kanske blir då? ;-)

    Kram & lycka till!!!

    //Karin

    SvaraRadera
  12. Anna: Är det sant!? Samma här! Hahaha. Ville bara inte skriva ut det men gör det ändå. Man ska fan inte skämmas! Jag tycker man ska vara stolt över sin kropp. Många klagar att de är tjocka fast de är jättefina. Jag dras till kurvor, rumpor och bröst. Tycker sånt är så fint. Därav trivs jag med mig själv;)

    SvaraRadera
  13. Snälla vi bär på ett barn kan ju inte hålla på och banta för att man inte vill bli tjock. Viktigaste är barnet och inget annat. Lycka till med bebisen och hoppas man får se honom på bloggen snart. /Anna

    SvaraRadera
  14. Anna. Nej, det där med tjock menade jag icke gravida kvinnor. Hahah. Är man gravid får an väl blir hur stor som helst;)

    SvaraRadera
  15. Förstod vad du menade Marlene! Men vissa vill inte gå upp fastän dom är gravida och det tycker jag man borde förstå att man kommer göra när man är gravid. /Anna

    SvaraRadera
  16. Jag tror bebisen kommer den 24:e.

    :)

    Jättefin är du, kram!

    SvaraRadera
  17. Jag fyller 19:e, så gissar på 19:e då. :)

    SvaraRadera
  18. Caroline. Oj, redan om tre dagar? Ja, vi skruvar ju upp sängen på söndag så måndag går väl an;)

    SvaraRadera
  19. Du liknar Brigitte Bardot. Hur fin som helst!

    SvaraRadera
  20. Vad vacker du var som gravid!

    SvaraRadera
  21. Du är ju så söt!

    SvaraRadera