tisdag 20 december 2011

Fick skållhett vatten över mig

Jag vet inte riktigt hur jag gjorde men jag spillde skållhett vatten över min ena hand och fot. Foten gick bra för jag hade socka på mig. Handen däremot dunkar och är röd. Skulle äta men kunde inte stå under kranen samtidigt och spola kallvatten. Fyllde en skål med kallt vatten och is. Så nu sitter jag här med min skål och doppar ner mina fingrar med jämna mellanrum. Smärtan börjar avta.

8 kommentarer:

  1. Smörj med Inotyol-salva, på det röda eller där du får en ev. blåsa och sätt på ett plåster. Salvan är världens bästa, för allt från barnstjärtar till röda finnar. :) Finns på apoteket o välsorterade mataffärer! :)

    SvaraRadera
  2. Helluu! I vilken vecka fixerade sig lillkillen i din mage? och kunde du känna det på något sätt tror du? :) Är du nervös inför förlossningen? Är nära nu... :) Kram

    SvaraRadera
  3. Du ska INTE spola med kallvatten, det gör många fel med,,ljummet ska det vara

    SvaraRadera
  4. Det var min kompis som tipsade mig om din blogg .. du hade skrivit om oss nämligen. :P Vi va ett gäng "utbrända assistenter" i programmet Konferansresan på kanal 5 i vintras. :) Och sen har jag kikat in lite då o då. Allmänt härlig stämning, gillar din blogg!

    SvaraRadera
  5. Bara ett inlägg, från tidigt idag... Bebis?! ;)

    SvaraRadera
  6. Vart har du köpt din t-shirt?:)

    SvaraRadera
  7. JOhanna, nej har sovit till 09:10 och sen duschat. Nu ska jag fixa mig.=) Blir kanske stan=)

    SvaraRadera
  8. Anna: Gammal från Gina tricot.

    SvaraRadera