måndag 19 december 2011

Idag fungerade inte hissen i min trappuppgång!!!

Hissen hade fastnat i min trappuppgång, så jag har fått gått upp och ned halva dagen. Ringde till Kone som kom och fixade hissen inom 2 timmar faktiskt. Men jävlar va tröttsamt det var att gå uppför då jag bor näst längst upp.


3 kommentarer:

  1. Så drygt! Kan inte du lägga upp en how-to-do gällande ditt smink?:) jag gillar förresten att snickra jag med, och måla;p allt utom tapetsering är väl min grej haha!

    SvaraRadera
  2. Är du morgon- eller kvälls-människa?(a) När brukar du gå upp vs gå och lägga dig ungefär? Världens dummaste fråga kanske, men är bara nyfiken^^ Älskar din blogg!:)

    SvaraRadera
  3. Zandra: Kunde ej kommentera på din blogg för jag kommer inte in. Min dator säger att det är virus. Den har gjort så på en annan blogg.se blogg så jag vet inte...

    Ang din fråga. Just nu: Helt olika. Men vid 10:00 kankse jag går upp. Denna vecka har det blivit innan 09:00. Massa att göra innan bebisen kommer. Hatar att sova bort en hel dag. LÄgga mig är så olika. Beror lite på Gabriel.

    Men i övrigt när jag jobbar så börjar jag gärna jobba kl 06:00. Altså lägga mig tidigt, gå uppo tidgigt, sluta jobbet tidigare för då har man massa tid över på dagen där man kan göra nåt.

    SvaraRadera