torsdag 15 december 2011

Hur jag färgade utväxten denna gång

Uppdatering 2011-12-16
Jag trodde detta var en toning en det är färgning. På ica maxi stod det under intensivtonging, och i paketet står det toning. Men idag på Kicks fick jag förklarat för mig att Casting cream gloss med gul slinga under och texten Glossy är färgning.
Slut på uppdatering.
Bebis är beräknad till julafton (24:e december)

Ang utväxten. Jag har ju bloggat om detta tidigare men kan göra det igen. Har färgat tidigare med garnier nutrisse 10, men i och med graviditeten fylls håret med så mycket hormoner så det blev inte den färg det blivit tidigare. Håret blev väldigt gult.

Hittade en färg som jag försökte tona ned det gula med och den var ganska bra.
Tog dock inte så mycket jag ville, men färgen blev inte lika gul som med den föregående färgen jag använt så det fick bli Loreal denna gång. (Har blekt några slingor i luggen förra veckan, för att få bort det gula. Bara några få längst upp på huvudet).

Så denna gång är det toningen på bilden här ovan jag använde. Ska köra den nästa gång också.
Så här såg utväxten ut innan jag satte i toningen. OBS: Håret är blött.
 Även om utväxten är liten så ser syns den ju mycket väl
 Har en frisörpensel när jag färgar eller tonar mitt hår. Enklare att göra bena för bena och lägga färgen där.
Häller all färg i en skål. Hålla på att spruta ut ur förpackningen känns lite som när man gick i 9:an.
Tittar ni noga kan ni se mig i skålen;)
Och en bild tagen när jag tonat utväxten och fönat det torrt.

6 kommentarer:

  1. Faschinerande hur olika det kan vara. :)Jag köpte toningen ikväll och tonade håret, och det hände inte ett sk*t! Jag fattar ingenting. Vill bara ha en ljuuuus utväxt nu som förut! Vill bli av med alla dessa hormoner som bara förstöör!! :P

    SvaraRadera
  2. haha, ja det är verkligen superkonstigt. På mig blev till och med krämen MÖRKARE efter att ha suttit i 20 min, då blev jag rädd och tvättade ur det. Vet inte vad jag ska göra, så dyrt med frissan. Funderar på att gå ful i 6 veckor! :P Får se om jag står ut...

    SvaraRadera
  3. Det har du rätt i!! (att också amningen är en hormonstid). Då betyder det alltså att det kan ta upp till 6-8 mån för mig att få tillbaka min hårfärg! Ska nog beställa tid hos frisören redan imorgon!! Att känna sig nöjd med sitt yttre är ju A och O för mig. :)

    SvaraRadera
  4. [url=http://louboutinmart.co.uk]christian louboutin outlet[/url] Everybody knows the particular Kardashians are usually entirely preposterous folks (together with wardrobes which can be thus great that individuals practically reduce these because of it), in this kind of week show regarding Maintaining The particular Kardashians, most of them looked totally ridiculous, on an emotional level insensitive, and also flawlessly unpleasant. http://dkgoose.com Jxyoglgac http://www.louboutinoutletuks.co.uk
    axunvi 639759 [url=http://www.chilliwackbombersoutlet.com]canada goose spirit[/url] 856434 [url=http://www.beatsbydreaonsales.com]beats by dre sales[/url]

    SvaraRadera
  5. Vilken hårfärg hr du i utväxten? Jag har mörkbrunt så det kanske inte fungerar på mig =?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Denise L. Jag förstod inte frågan. Vilken färg jag naturligt har i utväxten ser du ju på bilden i detta inlägg. Vad jag färgade utväxten med för färg ser du också på bilden. Loreal casting Creme gloss glossy blonds.
      Jag sitter väldigt länge med färgen. Först färgar jag utväxten. (Finns inlägg på bloggen hur jag gör det). Sen när jag färgat allt så börjar jag ta tid: 50 minuter. så det blir ju tiden under tiden jag lägger i färgen + 50 minuter. Har verkligen hittat en tid so ger mig perfekt färg=)

      Radera