torsdag 8 augusti 2013

Skittdag rent utav sagt


(Detta inlägg är enbart klagomål så läs inte om du är glad. Jag är nere idag och är sur).
Idag är det en skittdag rent utav. Hade massa jag skulle göra innan jobbat. Blev för mycket så inget blev gjort. Skulle gå ut med unge och hund. Antonio springer ifrån mig fast jag säger stanna. Han lyssnade inte alls så jag fick ta honom under armen och gå hem. Blev ingen promenad. Gick inte. Jag är pedagogisk och försöker att jobba med situationerna men idag orkade jag bara inte.

Har börjat skriva schemat på allt jag ska hinna med de närmsta dagarna. Men det kanske inte kommer gå. Fick ont i magen igår. Värre idag. Suger och fräter. Är massa olika saker som bidrar till att jag mår dåligt nu igen. Det är det saker som påverkar mitt välmående. Jag rår inte för hur magen mår. En av sakerna är ju det där med Antonios lugg. Jag har sån ångest över att den blev som den blev. Jag har bestämt att luggen klipps enbart ed uttunningssax. Ändå var jag där med vanliga hårsaxen.  Då såg det ut som en potta på huvudet så jag tänkte tunna ut luggen. Klippte och klippte och nu är den så kort så det står rakt ut framtill. Jag hatar mig själv. Snälla lugg, väx ut. Och förlåt Antonio. Haha. Men han rörde sig så mycket så jag bara klippte.

Åter igen Marlene, använd ENBART uttunningssaxen vid hårklippning.

Sen är det skolan, dörren, ansöka om lån, en hylla jag ska montera och få upp. Leta upp information på nätet och skriva ut. Att routern är kass så internet hoppar ur varannan minut. Måste resa sig och dra ut sladden i 10 sek och sen sätta in den.  Hur det ser ut här hemma, och allt annat jag ska hinna med. Att nåt har hänt med tvjacket så vi har jättebrusig bild. Suck suck. Orka ta tag i allt.

Att skriva ut saker från datorn tar så lång tid. Har inget batteri i datorn så måste koppla in den i sovrummet. Tar 10 minuter för den att starta. Sen koppla in skrivaren. Och sen skriva ut. Datorn måste jag ha koll på så den inte blir för varm då fläkten är sönder. Så ibland stänger den av sig själv.  Vet inte hur läng tid sånt där tar men jobbigt är det.

Idag har jag slipat en liten area på dörren i alla fall. Antonio hjälpte (läs stjälpte) mig. Vill bli klar så vi har en hall igen. Nu ska jag åka till jobbet. Sista dagen idag. Kramar

3 kommentarer:

  1. Känner igen känslan.. inre stress. Sånt man får ont i magen av. Men försök att ta de lungt ändå. Kram på dig! :)

    SvaraRadera
  2. Kan försöka muntra upp dig genom att säga; Antonios lugg ser inte så illa ut, det ser bra ut :) Framhäver hans fina ögon!

    SvaraRadera
  3. Tycker inte alls att luggen blev dum!

    SvaraRadera