fredag 16 augusti 2013

me driving the car

Åkt hur länge som helst för en kvällsutflykt. Först till ett slott där bommen var nere så kunde inte åka in med bilen. Så fick vända och åka tillbaka på den håliga vägen. Sen åkte jag till ett annat slott som låg åt samma håll. Vet inte hur lång tid det tog innan vi ens kom fram.

Kan inte Tidö Slott sätta upp en skylt med öppetider, där man svänger av stora vägen, så slipper man åka hela jävla långa vägen fram, för att sen mötas av en bom. Vart klagar jag? Kommunen eller deras hemsida? Har de en hemsida?
Ja, jag är tant, jag vill klaga. Jag skickade ju ett mail till Västerås stad när det låg glas på marken nära där jag bor. Fick dra ut svängen så mycket med bilen. Vet ni vad, två dagar senare var det borta.
Tar dock tid att gå in på Västerås hemsida och leta sig fram. Bättre vore det med en app. Förut fanns något som hette ”risklinjen”. Ett telefonnummer man ringde. Kunde vara brunnslock som inte låg på brunnen, glas på vägen, döda fåglar i lekparken m.m.

 

Har på förmiddagen planterat om rabarber på gården med en granne. Antonio var med och hjälpte till. Vi hade gummistövlar och varsin spade. Antonio tog i med hela kroppen och stönade när han grävde. (läs skvätte jord). Haha.

Nu blir det lunch på stan med vänner.

Älskar att ha körkort. Livet blev så mycket roligare…

2 kommentarer:

  1. Tidö Slott äga av David och hans hustru Christina von Schinkel. Slottet är deras hem.

    Kommunen har inget med slottet att göra.

    SvaraRadera