lördag 3 augusti 2013

Aquaria Vattenmuseum


Det bar av till Stockholm för att gå på Aquaria Vattenmuseum. Det var mycket uppskattat av Antonio som tidigare bara sett fiskar i ett akvarium på kvinnokliniken på sjukhuset.

Han pekade och gav ifrån sig massa ljud. Ibland höll han hårt i handen för det blev ruskigt ibland. Miljöerna kunde vara dunkla och då blev det spännande. Vi smög fram och Antonio fick gå själv. Ibland bar vi honom.

Man fick inte ta med vagn in. Detta hade jag missat på hemsidan. Men han kan ju gå själv nu så det gjorde inget.  Jag fick bära hans lilla ryggsäck på ryggen för Gabbe ”fick inte på sig den”.

Vi började med att vandra genom en fuktig regnskog. Sen tittade vi på fiskar från ett tropiska hav. Det fanns färgsprakande korallrev som var mycket vackra. Sen var det slut…typ. Museet var inte så stort, men det räckte för Antonio. Han tröttnade på slutet. Så det var helt lagom.

Det var svårt att ta kort där inne pga det dåliga dunkla ljuset. Sen tittade vi så mycket på alla fiskar, men några bilder från utlykten blev det.
Här har vi kommit ur från den tropiska djungeln. Vi har kommit till en dam med fiskar i. Antonio håller pappan hårt i handen. Allt är nytt och spännande.
Hahahahahaha...
  Vi tittar på fiskodlingar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar