måndag 19 augusti 2013

Nya skrivblock


Jag har köpt skrivblock. Rutiga till matten och med rader till kemi och fysik. Jag såg skrivblocken och blev förälskad. De påminner så mycket om Ingela P Arrhenius stil. Tycker ni inte? Jag tyckte de var dunderfina i alla fall. Antonio har ju några saker designade av henne i sitt rum. Och kan hända att den här mamman har utökat sortimentet till något mer. Haha. Ska visa er sen. Antonio har fått lite nytt till rummet.

2 kommentarer:

  1. Nuuuu ska vi se här.. och börja nysta ;)
    Flickan på bilden är min megasladdis till lillasyster ;) det skiljer 25 år mellan oss och jag har precis kommit hem efter att ha spenderat min helg med henne.
    De andra barnen som det skrivs mycket om är syskonbarn oftast. En å annan vän med deras barn slinker in mellan varven oxå. Jag har inga egna, men min sambo har som sagt en son som blir 12 nu i augusti. Fullt sjå att hålla reda på alla! ;D

    Och skrivblock och pennor.. var typ det roligaste med skoltiden, hähä!

    SvaraRadera
  2. Fysik är mer som matte så ett rutigt block skulle jag rekomendera där också. Inte för att det spelar så stor roll, tänkte bara eftersom du valt rutigt till matten men inte fysiken. Lycka till med studierna förresten, kommer nog gå kalasbra för dig, du känns som en sån tjej som avslutar saker du påbörjat och med bravur! :)

    SvaraRadera