måndag 5 augusti 2013

Hämtat ut ett paket

Jobbar igen efter all sjukdom denna sommar. Jobbar två pass idag så är hemma lite nu emellan. Har ätit, slipat lite på dörren och hämtat ut ett paket. Orkade inte slipa nåt mer idag. Slipar med sandpapper och för hand. Mina handleder orkar inte mer idag. Men slipade väl en decimeter kanske. Så fort jag slipat klart med sandpapper 108 och 320 så kan jag äntligen börja måla med den blanka färgen. Måla går fortare än att slipa.

Hämtade ut ett stort paket. Gick till fots. Trodde inte det skulle vara nå stort paket. Fick kånka hem värsta kartongen i mina armar. Haha.
I paketet finns en till stringhylla till Antonios rum. Han har så mycket fina saker som måste komma upp. Hatar att allt ska ligga slängt i lådor. Upp med sakerna så man ser.
Jag har MASSA spel tills han blir äldre. Har börjar bunkra redan nu. De kanske kan ligga i hyllan när han är så stor så vi kan spela dem.
Nu ska hyllan upp alltså. (i veckan). Tror jag bestämt vart den ska sitta. Sen ska den smyckas med vackra ting.

4 kommentarer:

  1. I helgen köpte jag babyleksaker på loppis. Vet dock inte riktigt hur jag ska göra rent dem som är gjorda av både plast/gosedjur/batteri. Har du nåt tips? Hur brukar du göra?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Madde: va roligt att du köper begagnat. Vad gick kalaset på? Vad tror du det hade kostat nytt? Jag vill så gärna också köpa på loppis men han har redan så mycket min unge.
      Är sakerna gjorde av plast, tyg och har batterier? Förstod inte riktigt. Allt plast slänger jag in i diskmaskinen eller diskar för hand. Trä diskar jag för hand. Gossedjur tvättar man i tvättmaskinen. Andra saker går att torka va med en trasa. Tror inte sakerna är mer ”begagnade” än de som finns på förskolorna. Så det är nog ingen fara. Jag har en gunghäst som jag gnuggat med vatten och svamp. Gick inte att få den renare. Men det mesta slänger jag in i diskmaskinen. Oj oj vad jag har säng in loppisgrejer där. Haha.

      Om du gör så gott du kan och känner dig nöjd så tror jag säkert det blir tipp topp.

      Radera
  2. Hej! Hur stort rum har Antonio??hur många kvadrater ungefär? Undrar eftersom vi bor bara i en tvåa,tänkte då bygga halva sovrummet till ett " barnrum" så länge vi bor i den här,tills vi flyttar till en trea. Tänkte om vi hade bara vårt dubbelsäng och resten kunde vi fixa lite "barnrum" med fina leksaker ,hyllor,säng. Tack. Ge mig tips! Vårt sovrum är lagomstor.

    SvaraRadera