måndag 8 oktober 2012

Veckan som varit

Jag hinner absolut inte blogga och uppdatera om allt jag gör. Här har jag samlat lite bilder från min iphone om vad som hänt i föregående vecka.

  • Antonio började att ställa sig upp.
  • Antonio somnade i min fan.
  • Jag besökte en kurator. Hände inte så mycket där. Hon skall se om jag kan få komma till ett team på kvinnokliniken, för hon kände att hon inte kunde hjälpa mig.
  • Jag och Malin fick komma in på lagret på en butik som sålde tapeter. Där fick vi titta på snuttar, och rullar som ej fanns kvar i sortimentet. Därav jag nu har så fina tapeter till Antonios hörna i hans rum.
  • Träffade min vän Elin som jag saknat så in i bomben. Vi ska ses i veckan.
  • Köpt massa nya kläder till Antonio.
  • Fick 40 barngalgar på H&M.
  • Tittat på fina tyger på Erikslund. Någon tipsade mig om det på bloggen. Åh, vad jag vill kunna sy. Tror faktiskt jag kan det om jag bara hade haft en symaskin. Känns i kroppen att jag skulle klara det.

6 kommentarer:

  1. Men du har ju varit på mitt jobb och träffat Elin :))) kom tillbaka en dag när jag är där också ;) kram på dig

    SvaraRadera
  2. Du får köpa dig en symaskin från IKEA den duger gott till en nybörjare. Och dom där dyra som syr trippla sömar, overlockstygn, och tryck behöver man absolut inte!! Det svarta tyget med flugsvampar på ska jag köpa nästa gång jag åker till V-ås, ska bli en filt till vagnen som den lilla killen som jäser i magen ska ha :)) // Mia

    SvaraRadera
  3. Symaskin: visste inte att det fanns på IKEA. Ska även se på blocket.

    SvaraRadera
  4. Jo då står vid tygerna. Sist jag var där stog dom i mittgången :)) På blocket kan du garanterat hitta en. Förvisso kostar den på IKEA under 600kr och kommer med garanti :)) // mia

    SvaraRadera
  5. Symaskin: förvisso var den på IKEA billigare än de på blocket. Ska fundera vidare på om jag ska köpa eller inte. Kom på det här med tiden. NÄR ska jag sy?

    SvaraRadera
  6. På kvällen :) Eller så får A&G ta en far & son dag på helgen.. Någon gång dyker det nog upp en tid för dig att sy ;) / Mia

    SvaraRadera