torsdag 11 oktober 2012

Fortsätt tipsa mig om saker. Ni är för goa

Vissa av er är så söta när ni tipsar om saker ni TROR jag gillar. Blir så glad att ni ser något och tänker: Åh, det här skulle nog Marlene tycka om. Förstår ni glädjen jag får i kroppen?

 
Får massa kommentarer här på bloggen och på facebook om Antonios rum. Jag skriver ju alltid vad jag köper, och vart jag köper, så ni också kan köpa lika om ni vill. Sen brukar jag även skriva om saker jag tycker är fina eller skulle vilja ha.

 
Glöm inte att ni har kategorier till vänster i bloggen. Under Barnprylar hittar ni saker jag köper eller tipsar om. Under Antonios rum ligger alla inlägg som handlar om Antonios rum.

 

Här kommer ett kollage med saker till ett barnrum jag tycker är fina som jag stötte på under gårdagens kvällssurfing med iphonen.
Mjukdjur Grodan boll. 99kr. Åhlens.

Bäddset Ekis. Mönstrat bäddset för barn. Påslakan 100x130 cm och kuddfodral 35x55 cm. 100% Ekologisk bomull. Designad av Lotta Külhorn. 199kr. Åhlens

Bäddset Stampe. Rött bäddset med vita kaniner. 150x210 cm. 100% ekologisk bomull. 279kr. Åhlens

Pall Flugsvamp. Pall formad som en liten flugsvamp. 299kr. Åhlens

Jian kudde 43x43cm. 79kr. Chilli, Västerås.

Pläd presentfp. fleece olivgrön m ljust foder. 199kr. Chilli, Västerås. Jag ska önska mig just denna pläd till Antonio. Det är kallt i kuddhörnan ibland. Finns i flera olika fäger.

Metallburkar från Blafre. Finns på olika onlinebutiker. På Blafres hemsida kan ni titta på en massa olika burkar. Förutom burkar har de mycket annat fint. Ni kommer fastna på sidan ett tag;)

7 kommentarer:

  1. Dom säljer likadana filtar på rusta som på chilili men dom kostar bara 99kr så då kan du ju köpa två för priset av en ;)) // mia

    SvaraRadera
  2. http://ofeliashus.com/product.html/platburk?category_id=14

    SvaraRadera
  3. Mia ang filtarna: var på Rusta nyss men de var supertunna och luddade. Så blir de från Chilli

    SvaraRadera
  4. Kajsa: har sett samma serie i kuddar. Tycker dem är lite för shabby chic. Men väldigt fina.

    SvaraRadera
  5. Aj då. Har 2 beiga från rusta och har inte luddat något inte ens efter tvätt. / Mia

    SvaraRadera
  6. Åh, du verkar alltid ha det så fint!!! Jag blir så advunsjuk!! Hihi. Just barn-rum tycker jag blir så stökiga/smutsiga snabbt, tycker alltid det är lortigt där här och saker över allt.. Hur ofta dammsuger & dammar du i hans rum, för det ser ALLTID så fint och fräscht ut på kort!!! :) ÄLSKAR din blogg, din stil, ja ALLT! :D Kram Sofia

    SvaraRadera
  7. Sofia: Just i Antonios rum har var sak sin plats. Därför går det jättefort att städa. Jag tar ju bara kort när det är fint därinne. Hahaha.
    Han har en back med laksaker som han tippar ut. Han drar fram alla sina böcker, alla saker på nedersta hyllorna i hyllan m.m. Men går fort att städa.

    Jag dammsuger ofta för han kryper ju på golvet, suger på fingrarna. Damsuger kanske varje dag. Blir fort dammmigt här hemma.

    Roligt att höra att du tycker om min blogg och dess innehåll.=)

    Kramar

    SvaraRadera