fredag 26 oktober 2012

Antonios syssling har kommit, så vi ska köpa gåvor idag

Har helt glömt bort att berätta att i veckan, närmare bestämt att i måndags (22 oktober), fick Antonio sin efterlängtade syssling. Idag ska vi hälsa på föräldrarna och den nya bebisen. Mamman verkar gilla samma saker som mig i presentvägen, så Antonio och jag ska köpa lite saker till bebisen idag innan vi åker dit. Först sa mamman att hon inte behövde någonting, men med min hjälp så fanns det visst saker hon saknade.

Å, ska bli så roligt att ta med Antonio på presentjakt. Jag vet att mamman och pappan kommer bli så glada över det vi tänkt ge dem.

Om jag hinner ska jag självklart fota sakerna innan vi ska iväg.

 
Sen tänkte jag på något vis hinna slipa en stång och några krokar som jag ska spraya vita. De är till Antonios kök. Jag har ju beställt ett kök efter mina mått och önskemål. Har ni glömt det? Köpte ju en spis till honom förut. Är faktiskt väldigt glad/lättad över att jag köpt saker utspritt under flera månaders tid. Hade jag väntat tills nu hade jag aldrig haft råd. Stinghyllan köpte jag redan i somras för jag inte kunde hålla mig. Den ska upp nu när köket kommer på plats. Kommer bli så fint. Det kommer vara en spis med skåp på båda sidorna och en liten disko bredvid spisen. Till diskhon har jag fixat en kran från återbruket. Söt liten kran som man skruvar på vattnet med. Ni vet gamla handfat med en kran i varje hörn. En för kallt vatten och en för varmt. En sån kran är det. Sen har jag även skaffat en plopp från återbruket (fast diskhon inte har hål i sig).

Ovanför spisen och diskhon kommer det sitta en skiva som ser ut som kakel. Och ovanför det ska stringhyllan upp. I hyllan kommer det att stå burkar, tallrikar och glas.

När köket kommit på plats har jag lättare att se vart tavlor och krokar ska upp. Vart de passar att sitta. Sen, när det är gjort, då har jag kommit så långt i hans rum så jag vill kalla det klart. Det är så jag har min bild i huvudet.

Har även en bild av att jag kanske vill ha ett hyllplan på en vägg. Förvaring är alltid bra. Sen en gardinkappa ovanpå rullgardinen. En grön med vita moln på. Men sen är det helt slut i huvudet på mig. Lovar. Då är hans rum klart!

7 kommentarer:

  1. Låter superbra med ett måttbeställt, då får man ju exakt som man vill! Jag hade sån tur att Alvas farfar byggde hennes, jag är inte så bra på att snickra ;) I det här inlägget ser man på ett ungefär hur långt det är upp till Alvas stringhylla ovanför hennes spis! http://elinochalva.blogg.se/2012/february/leksakskok-spis-diskbank.html#comment

    Jag är inte helt säker på om jag gillar höjden eller inte, det ser fint ut men det är både för och nackdelar med att ha den så långt upp! Först tyckte jag att det var bra att Alva inte nådde själv, men nu ställer hon dit en stol själv och klättrar upp och hämtar saker så det känns lite väl farligt faktiskt.. Men jag skulle tro att den sitter ungefär 20-30 cm ovanför Alvas huvud och hon är 90 cm nu! Jag kan mäta exakt sen om du vill, är inte hemma nu! kram! Förresten, där men prickiga monster hade Alva hittat på själv, vet inte var de får alla påhitt ifrån men det är roligt att hon har sån fantasi :)

    SvaraRadera
  2. Vad fin du var idag :)
    Vad är det för läppstift du har ??

    SvaraRadera
  3. Michaela: Det är antingen Maria Montazami, Maria Montazami Pink eller Baby. Alla tre från MakeUpSTore.

    SvaraRadera
  4. Hej! Kanske är en dum fråga men hur ser din mage ut när du sitter ner? Är det löst efter att ha varit gravid? Fick själv barn för 2 månader sedan och känner mig fin i kroppen då jag står upp men när jag sitter ner är magen lös och ser degig ut. Det kanske ändrar sig med tiden? Eller kommer det alltid vara så. Om det inte är allt för jobbigt skulle det vara kul att se en bild på dig då du är en förebild:) tack för en toppenblogg:)

    SvaraRadera
  5. Anni:
    Min mage hänger över när jag sitter. Så har väl de flesta? En mage går ju utåt och inte inåt. Men det är mycket lös hud så in hänger väl över två-tre valkar. Jag tränar inget heller så vad vet jag. Kanske går att få lite mer fitt mage om man tränar.

    När jag hade fött barn var jag fluffig. Kunde ju lägga min bebis mellan mage och tuttar. Där låg han fint;) Inte förns efter 6 månader började jag dra ihop mig, eller min kropp började dra sig tillbaka kanske jag ska uttrycka mig.

    Den här bilden du vill att jag ska ta. Med tröja eller utan tröja. Det är flera som frågat om min mage men jag förstår inte riktigt vad ni vill se. Närbilder på apelsinhud och bristningar? Haha.

    Kram

    SvaraRadera
  6. Tack för ditt svar. Hade velat se en bild med tröjan uppdragen då du sitter ner så att man kan se hur D hänger över. Tack på förhand! För övrigt är du supervacker:) och verkar vara en toppenmamma:)

    SvaraRadera
  7. Så smal du har blivit! Lika fin nu som förut, nu får du inte gå ner mer!!

    SvaraRadera